Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita el Nadal a les entitats culturals de la ciutat L’habitual recepció amb motiu de les festes nadalenques s’ha celebrat aquest dimecres al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019alcaldessa-felicita-el-nadal-a-les-entitats-culturals-de-la-ciutat/@@images/image/preview

L’alcaldessa felicita el Nadal a les entitats culturals de la ciutat

L’habitual recepció amb motiu de les festes nadalenques s’ha celebrat aquest dimecres al Teatre Municipal La Sala

L'alcaldessa ha agraït la feina de les entitats (foto: Localpres).
L'alcaldessa ha agraït la feina de les entitats (foto: Localpres)

El Teatre Municipal La Sala ha estat l’escenari aquest dimecres a la tarda de la tradicional recepció a les entitats amb motiu de les festes nadalenques. Com és habitual, l’alcaldessa, Carme García, i la regidora de Promoció de la Cultura, Neus Muñoz, han brindat amb els representants del teixit associatiu local i els han agraït la feina realitzada durant l’any. Una implicació que ha permès omplir la ciutat d’activitats culturals totes les setmanes i que ha tingut especial rellevància durant esdeveniments com la Festa Major, la Festa de Sant Roc o el Nadal.

Amb motiu d’aquestes festes, el Servei de Cultura de l’Ajuntament i les entitats locals han treballat conjuntament per oferir a la ciutadania més d’una setantena de propostes, moltes de les quals són grans clàssics d’aquestes dates, com ara les representacions d’Els Pastorets, o l’adveniment del nen Jesús, la visita del Mag Rubisenc, el festival Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad o el Concert de Nadal. Entre aquestes, destaquen especialment les activitats familiars, pensades perquè tots els rubinencs puguin gaudir del Nadal a la seva ciutat.

La recepció amb motiu de les festes nadalenques se celebra de forma rotativa en els diferents equipaments culturals de la ciutat. Enguany li ha arribat el torn al Teatre Municipal La Sala, seu d’una part significativa de les activitats previstes per aquests dies. Al voltant d’una vuitantena de persones s’han donat cita a la recepció.

Inauguració del pessebre municipal
Aquest dimecres a la tarda, l’alcaldessa i la regidora de Promoció de la Cultura també han inaugurat el pessebre municipal, realitzat per l’Associació de Pessebristes de Rubí. L’obra, que enguany té una temàtica i un format tradicionals, es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler fins al 7 de gener.

Imatges relacionades

El pessebre municipal, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler (foto: Localpres)
El pessebre municipal, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler (foto: Localpres)
La recepció s'ha fet a la cafeteria de La Sala (foto: Localpres)
La recepció s'ha fet a la cafeteria de La Sala (foto: Localpres)