Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa explica el projecte d'equipament dotacional al veïnat de Sant Jordi Parc L’equipament de l’avinguda de Castellbisbal es destinarà a persones joves i gent gran amb dificultats per accedir a una vivenda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa explica el projecte d'equipament dotacional al veïnat de Sant Jordi Parc

L’equipament de l’avinguda de Castellbisbal es destinarà a persones joves i gent gran amb dificultats per accedir a una vivenda

Un moment de l’assemblea que va tenir lloc a la biblioteca  (foto: Ajuntament de Rubí).
Un moment de l’assemblea que va tenir lloc a la biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, s’ha trobat aquest dilluns amb veïns i veïnes de Sant Jordi Parc per explicar el projecte d’equipament dotacional previst a l’avinguda de Castellbisbal i respondre a les inquietuds que ha generat entre el veïnat.

Tal com es recull en el Pla Local d’Habitatge, s’han planificat diversos recursos per donar resposta a situacions d’emergència habitacional. El Ple del mes de març va aprovar de manera inicial la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) per a l’adaptació de les normes urbanístiques a l’ús d’allotjaments dotacionals i la seva regulació, per tal de poder fer realitat aquests recursos en el futur.

Durant la trobada d’aquest dilluns, l’alcaldessa ha aclarit que el nou recurs de l’avinguda de Castellbisbal en cap cas restarà aparcament a la zona, ni zona verda al barri. La configuració de l’espai pot canviar, però els veïns i veïnes de la zona mantindran les places de pàrquing que tenen avui i la proporció de zones verdes de les que avui gaudeixen. “Hem pogut compartir el projecte amb els veïns i veïnes i aclarir alguns dubtes: en cap cas es traurà l’aparcament que hi ha a l’avinguda de Castellbisbal, en cap cas serà cap centre de cap tipus i en cap cas hi haurà menys zona verda de la que el barri necessita i té. Treballarem compatint aquestes inquietuds i fent possible la participació dels veïns i veïnes en la definició d’aquest equipament que, en definitiva, vol millorar el barri  i la ciutat”, ha dit l’alcaldessa.

Un cop aprovada inicialment la modificació del PGOU, el consistori posarà en marxa la redacció del Pla funcional de l’espai que inclou un procés participatiu amb els veïns i veïnes per concretar els equipaments que completaran l’edifici.