Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa es reuneix amb responsables de Correus amb la intenció de millorar el servei postal a les urbanitzacions Durant la trobada, Ana María Martínez Martínez s’ha referit especialment als dèficits que pateix el veïnat de Sant Muç https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa es reuneix amb responsables de Correus amb la intenció de millorar el servei postal a les urbanitzacions

Durant la trobada, Ana María Martínez Martínez s’ha referit especialment als dèficits que pateix el veïnat de Sant Muç

La reunió s’ha celebrat aquest dilluns (foto: Ajuntament de Rubí).
La reunió s’ha celebrat aquest dilluns (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest dilluns, l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor del servei de Manteniment d’Urbanitzacions, Miguel Ángel Romero Alcalde, s’han reunit amb responsables de l’empresa Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, S.A. per tal d’abordar i buscar una solució als problemes que tenen les urbanitzacions en la recepció d’enviaments postals. Aquesta situació és especialment delicada a Sant Muç, una zona on antigament primaven les segones residències i que, amb el pas del temps, s’ha convertit en una urbanització habitada majoritàriament per residències habituals.

Durant la trobada, l’alcaldessa ha demanat que Sant Muç sigui considerada com qualsevol altra zona de la ciutat i que, en aquest sentit, s’hi garanteixi el servei postal universal. Aquest servei s’ha de regir pels principis d’equitat ─oferir als usuaris i usuàries que estiguin en condicions similars el mateix tractament i prestacions idèntiques─ i de no discriminació ─prestar el servei sense diferenciació de cap mena entre els usuaris que es trobin en condicions anàlogues─.

Amb l’objectiu de vetllar pel benestar de les persones que viuen a les urbanitzacions ─una zona amb una extensió total conjunta que gairebé duplica la del nucli urbà central i els polígons─, l’equip de govern va crear, a principis d’aquest mandat, un servei dedicat exclusivament al manteniment i millora d’aquests àmbits residencials.

Durant els darrers tres anys s’ha fet un reforç de la senyalització, que es continua millorant; s’està fent un desbrossament de tota aquesta zona tres cops a l’any, tant a les urbanitzacions del nord com a les del sud; s’ha incrementat la freqüència de la recollida de residus; s’estan asfaltant trams de carrer que ho requerien, s’estan renovant marquesines de l’autobús urbà; i properament s’il·luminarà el camí vell de Sant Muç, entre d’altres.

"Tornar a reclamar el servei postal universal a les urbanitzacions, i especialment a Sant Muç, se suma a totes les millores que hem dut a terme en aquesta àmplia zona de la ciutat", ha explicat l’alcaldessa. "Queda feina per fer, però estem bolcats amb aquest territori", ha afegit.

Objectius de Desenvolupament sostenible