Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa celebra que l’exposició d’Anna Tamayo “RrubibaRroc” contribueixi a donar a conèixer la ciutat Ana María Martínez i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han acompanyat l’artista rubinenca a la inauguració de la mostra a Santander https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa celebra que l’exposició d’Anna Tamayo “RrubibaRroc” contribueixi a donar a conèixer la ciutat

Ana María Martínez i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han acompanyat l’artista rubinenca a la inauguració de la mostra a Santander

Acte d'inauguració de l’exposició.
Acte d'inauguració de l’exposició

L’exposició d’Anna Tamayo RrubibaRroc (Rubí Barroc) ha arribat a la Universidad Europea del Atlántico, a Santander, on es podrà visitar fins al proper mes de gener sota el nou títol RrubibaRrocos y ciudades con zigurats rosas. La mostra, produïda per l’Ajuntament de Rubí, va veure la llum per primer cop el passat mes de juny al Celler.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han assistit aquest dimarts a l’acte d’inauguració de l’exposició convidats per l’artista rubinenca. La màxima responsable municipal ha expressat la seva satisfacció pel fet que “l’obra de l’Anna Tamayo contribueixi a donar a conèixer al nom de Rubí arreu del territori. Amb exposicions de tanta qualitat com aquesta, l’artista es converteix en una gran ambaixadora de la nostra ciutat i, un cop més, ens fa un gran regal a tots els rubinencs i rubinenques”.

RrubibaRrocos y ciudades con zigurats rosas reuneix nou pintures de gran format inspirades en el paisatge urbà de Rubí. Amb aquest ambiciós projecte, Tamayo ha volgut retratar la seva ciutat i revelar-ne la bellesa amagada. Per aconseguir-ho, ha aixecat la seva mirada sobre els edificis per copsar espectaculars panoràmiques però també visions més íntimes que només són a l’abast d’alguns dels seus habitants. El resultat final és una combinació d’espais i arquitectures plena de contrastos i clarobscurs que evoquen la diversitat i el canvi permanent propis del Barroc.

Per dotar les pintures de major expressivitat, l’artista ha fet servir una tècnica mixta que combina oli, acrílic, purpurina, encàustica, esgrafiat i collage sobre fusta. D’aquesta manera ha donat forma a un projecte singular on, tot i així, el públic pot reconèixer elements comuns a la seva obra, com són les casetes estilitzades dibuixades en primer pla.

Imatges relacionades

Inauguració de l'exposició d'Anna Tamayo (foto cedida)
Inauguració de l'exposició d'Anna Tamayo (foto cedida)
Inauguració de l'exposició d'Anna Tamayo (foto cedida)
Inauguració de l'exposició d'Anna Tamayo (foto cedida)
Inauguració de l'exposició d'Anna Tamayo (foto cedida)
Inauguració de l'exposició d'Anna Tamayo (foto cedida)