Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa celebra la inauguració del nou edifici del col·legi Regina Carmeli i l’ampliació de la seva oferta formativa A partir d’aquest curs, el centre ofereix dos nous cicles formatius de grau superior: el d’higiene bucodental i el de comerç internacional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa celebra la inauguració del nou edifici del col·legi Regina Carmeli i l’ampliació de la seva oferta formativa

A partir d’aquest curs, el centre ofereix dos nous cicles formatius de grau superior: el d’higiene bucodental i el de comerç internacional

L’alcaldessa i els regidors Marta García i Rafael Güeto han assistit a la inauguració del nou edifici (foto: Localpres) .
L’alcaldessa i els regidors Marta García i Rafael Güeto han assistit a la inauguració del nou edifici (foto: Localpres)

El col·legi Regina Carmeli ha inaugurat aquest dilluns un nou edifici que acollirà els cicles formatius de grau superior que imparteix el centre. Amb aquest nou espai, ubicat al carrer de Santa Llúcia, la direcció de l’escola vol donar continuïtat als cicles formatius de grau mitjà que es cursen al col·legi i, a la vegada, diversificar l'oferta formativa de la ciutat.

Des del Regina intentem oferir uns ensenyaments que no estiguin a Rubí. No volem fer la competència a ningú, al contrari, hem de donar una oferta educativa tant des de l’escola pública com des de l’escola concertada perquè els alumnes puguin escollir. I si no marxen fora [a estudiar] millor”, ha assegurat Melchora Quintana, directora del col·legi Regina Carmeli.

En el mateix sentit s’ha expressat l’alcaldessa, Ana María Martínez, que aquest dilluns ha estat present a la inauguració del nou edifici, juntament amb el regidors Marta García, de l’Àrea de Serveis a les Persones, i Rafael Güeto, de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local: “Diversificant l’oferta, el que aconseguim és que moltes persones puguin cursar allò que volen estudiar”. La màxima responsable municipal ha afegit que “el fet que el Regina Carmeli avui inauguri aquest nou espai per millorar la formació de grau mitjà i superior que té al seu centre per nosaltres és molt important. Perquè al final parlem d’alumnes que volen formar-se en allò que estem prioritzant des d’un inici: una ciutat industrial que necessita formació professional com a base a l’hora de combinar l’oferta i la demanda”.

A les noves instal·lacions s’imparteixen el cicle formatiu de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives (AAFE) ─que fa dos anys que ofereix el col·legi─ i els nous graus superiors d’higiene bucodental i de comerç internacional. L’edifici Mare Rosa, que porta el nom de la fundadora de la congregació de les Germanes Carmelites de Sant Josep, consta de tres plantes més un soterrani i disposa d’una aula de comerç internacional, equipada amb ordinadors i taules de negociació, una clínica dental i diverses aules polivalents, entre d’altres.