Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa celebra amb la Unió Petanca Les Torres-Rubí el final de temporada L’equip A ha certificat l’ascens, el B jugarà la promoció per a la permanència i el femení manté la categoria https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa celebra amb la Unió Petanca Les Torres-Rubí el final de temporada

L’equip A ha certificat l’ascens, el B jugarà la promoció per a la permanència i el femení manté la categoria

El club ha fet un aperitiu per tancar la temporada (foto: Localpres).
El club ha fet un aperitiu per tancar la temporada (foto: Localpres)

La Unió Petanca Les Torres-Rubí ha tancat aquest cap de setmana la temporada esportiva amb un aperitiu a les seves instal·lacions de Cova Solera. L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’esports, Juan López, han volgut compartir amb l’entitat l’acte de final de temporada. El club rubinenc celebrava també el campionat del primer equip que ha significat l’ascens dels rubinencs. L’equip B jugarà pròximament la promoció per a la permanència i la formació femenina ha aconseguit mantenir còmodament la categoria. “En nom propi i de l’Ajuntament de Rubí volem felicitar la Unió Petanca Les Torres-Rubí per completar una nova temporada. Us animem a continuar treballant per aquest esport i a mantenir viu el vincle amb la ciutat”, ha dit l’alcaldessa. Després de l’estiu, Rubí va ser la seu del 6è Torneig de Petanca Solidària que organitza la Coordinadora Petanca Solidària. Hi van participar 64 equips i 192 jugadors. També ha estat una temporada de Mundial pel club local: el rubinenc Sergi Rodríguez ha estat un dels participants del campionat del món de Madagascar. Va quedar en 17a posició.

La Unió Petanca Les Torres-Rubí va ser una de les tres entitats que van rebre una placa commemorativa durant la Festa Major de l’any passat pels seus 25 anys. Va néixer de la fusió del Club Petanca Rubí i del Club Petanca Les Torres i és una de les entitats esportives amb més socis de la ciutat.