Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa agraeix la tasca diària que realitzen les entitats locals en el marc de la tradicional recepció de Nadal El Celler ha reunit aquest dimecres una important representació del teixit associatiu, responsable de bona part de les activitats que tenen lloc aquests dies a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa agraeix la tasca diària que realitzen les entitats locals en el marc de la tradicional recepció de Nadal

El Celler ha reunit aquest dimecres una important representació del teixit associatiu, responsable de bona part de les activitats que tenen lloc aquests dies a la ciutat

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, dirigint-se a les entitats de la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, dirigint-se a les entitats de la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez Martínez, acompanyada del regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, i d’altres membres de l’equip de govern, ha felicitat el Nadal a les entitats de la ciutat en un acte que s’ha celebrat aquest dimecres a El Celler. Desenes de representants del teixit associatiu rubinenc s’han donat cita a la tradicional recepció que organitza el consistori amb motiu de les festes.

Durant el seu discurs, l’alcaldessa ha agraït a les entitats la tasca que fan dia a dia al servei de Rubí, també durant el Nadal: “Gràcies a vosaltres, aquestes festes tornem a comptar amb una oferta lúdica i cultural excepcional, rica i diversa, on tothom s’hi pot veure representat [...]. La vostra dedicació és un orgull per a tots els rubinencs i rubinenques. Ho gaudim aquests dies però, afortunadament, també durant la resta de l’any”. Martínez ha explicat que quan va presentar la programació de Nadal, ara fa uns dies, ho va fer apel·lant a l’efecte màgic de la llum: “Aquella que vesteix els nostres carrers i places, que guia els passejos dels rubinencs i rubinenques per la seva ciutat, i que encisa la nostra infància. Però deixeu-me que us digui que la llum de Rubí resideix molt més enllà de bombetes i altres ornaments. La genereu i l’escampeu tots vosaltres cada vegada que poseu cos i ànima en tot allò que feu”.

Una programació amb prop de 400 activitats
L’encesa de l’enllumenat de Nadal, el passat 29 de novembre, va donar el tret de sortida a una àmplia programació d’activitats lúdiques i culturals organitzades tant per l’Ajuntament com pel comerç i les entitats locals.

Una programació protagonitzada per la llum, la màgia i les activitats familiars, com ara L’illa de la llum, que va ser el gran reclam de l’any passat, un laberint lumínic, el Món del Tió, la Carpa de Nadal i una nova festa de Cap d’Any.

Imatges relacionades

El Celler ha tornat a acollir la tradicional recepció de Nadal (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)
El Celler ha tornat a acollir la tradicional recepció de Nadal (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)