Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa agraeix al teixit comercial la seva implicació en la seguretat del municipi La Taula de Seguretat i Comerç ha acordat crear un grup de treball per tractar la seguretat des de la visió i la perspectiva de gènere https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa agraeix al teixit comercial la seva implicació en la seguretat del municipi

La Taula de Seguretat i Comerç ha acordat crear un grup de treball per tractar la seguretat des de la visió i la perspectiva de gènere

Una parella de la policia local  en una imatge d’arxiu   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Una parella de la policia local en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Els i les comerciants posen de manifest una millora de la sensació de seguretat i l’augment de la presència policial a la ciutat, coincidint amb la campanya comercial de Nadal. Així ho han constatat els representants del teixit comercial local en el marc de la Taula de Comerç i Seguretat que s’ha reunit aquest dimarts a la Masia de Can Serra. En nom del consistori, l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha agraït la implicació dels i les comerciants de la ciutat en la seguretat del municipi.

La reunió ha comptat amb la presència de la màxima edil, el regidor de Comerç i primer tinent d’alcaldia, Moisès Rodríguez Cantón; la regidora de Seguretat Ciutadana, Marta Oliva Martín, el cap de la Policia Local de Rubí i d’altres membres del servei municipal de Comerç. En representació del teixit comercial de la ciutat, hi han assistit membres de Comerç Rubí, d’Autònoms de Rubí Fem Pinya i de l’Associació de Bars i Restaurants de Rubí. Han excusat la seva presència els representants del Mercat Municipal, el  col·lectiu de comerciants Pakistanesos i els Mossos d’Esquadra.

Els i les comerciants ha detallat espais concrets de la ciutat on la millora de la il·luminació i del paviment podria millorar la sensació de seguretat. El consistori s’ha compromès ha estudiar-ho i fer les modificacions necessàries.

Comerciants i representants de l’administració també han acordat crear un grup de treball format pels serveis de Policia Local, Igualtat i Comerç per tractar la seguretat des de la visió i la perspectiva de gènere amb la col·laboració de les entitats i les  associacions de comerciants.

La Taula de Seguretat i Comerç és un espai per intercanviar informació sobre temes de seguretat que afecten el teixit comercial del municipi. L’òrgan aplega els serveis municipals de Comerç i Seguretat Ciutadana, representants de la Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra i les associacions de comerciants locals.