Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya la Unión Extremeña de Rubí durant la inauguració del nou local de l’entitat La nova seu s’ha omplert de socis i amics que han degustat les tradicionals ‘migas’ https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa acompanya la Unión Extremeña de Rubí durant la inauguració del nou local de l’entitat

La nova seu s’ha omplert de socis i amics que han degustat les tradicionals ‘migas’

La nova seu és al carrer Cerdanya (foto: Localpres).
La nova seu és al carrer Cerdanya (foto: Localpres)

Prop d’un centenar de socis i amics de la Unión Extremeña de Rubí han inaugurat oficialment aquest cap de setmana el nou local de l’entitat al carrer Cerdanya número 13. L’alcaldessa, Ana María Martínez; la primera tinenta d’alcaldia, Maria Mas; el regidor de cultura, Moisés Rodriguez, el regidor d’esports, Juan López i el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, han acompanyat l’entitat en un dinar on s’han servit les tradicionals ‘migas’ extremeñas.

La Unió Extremeña és una de les entitats més antigues de la ciutat i també de les més actives: fa anys que s’encarreguen de la paella de la Festa dels Xatos i organitzen amb èxit diferents propostes culturals durant l’any. Estem molt contents de poder acompanyar-los avui en la inauguració d’aquest nou local”, ha dit l’alcaldessa. L’entitat va haver d’abandonar la seva seu històrica al carrer de la Plana de Can Bertran a l’estiu, quan el propietari va decidir no renovar el contracte de lloguer.

La Unión Extremeña de Rubí va començar a funcionar el 1977, tot i que no es va constituir oficialment fins dos anys més tard. L’any 2014 va celebrar els seus 35 anys amb un festival a la Sala Teatre Municipal.