Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya l'Hermandad Nuestra Señora del Rocío en el canvi de vara L’acte ha tingut lloc aquest dissabte i també ha comptat amb la presència d’alguns regidors de l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa acompanya l'Hermandad Nuestra Señora del Rocío en el canvi de vara

L’acte ha tingut lloc aquest dissabte i també ha comptat amb la presència d’alguns regidors de l’Ajuntament de Rubí

Un moment de la cerimònia a l’església de Santa Maria (foto: Localpres).
Un moment de la cerimònia a l’església de Santa Maria (foto: Localpres)

La Hermandad Nuestra Señora del Rocío de Rubí ha celebrat aquest dissabte el tradicional canvi de vara en el marc d’una missa rociera. L'Hermana Mayor sortint, Úrsula Garrigós, ha fet entrega de la vara a Alejandra Martínez que a partir d’ara assumeix aquesta responsabilitat. El canvi de vara es realitza cada any i és l'acte protocolari més rellevant de l'Hermandad.

L’acte  ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez i de diversos regidors del consistori. “És un honor poder acompanyar la Hermandad en aquesta celebració i desitgem molt bona feina a la nova ‘hermana mayor’”, ha dit l’alcaldessa. A més de representants polítics, moltes hermandades de tot Catalunya també van acompanyar l'entitat rubinenca.

La celebració del canvi de vara, que ha omplert la parròquia de Santa Maria del barri de Les Torres – Rubí 2000, ha acabat amb un berenar de germanor.