Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya la Casa de Andalucía en la celebració de la Cruz de Mayo L’esdeveniment que arriba a la setena edició va tenir lloc a la Rambla del Ferrocarril https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019alcaldessa-acompanya-la-casa-de-andalucia-en-la-celebracio-de-la-cruz-de-mayo/@@images/image/preview

L’alcaldessa acompanya la Casa de Andalucía en la celebració de la Cruz de Mayo

L’esdeveniment que arriba a la setena edició va tenir lloc a la Rambla del Ferrocarril
La festa va aplegar un bon nombre de rubinencs i rubinenques a la Rambla del Ferrocarril (foto: Localpres).
La festa va aplegar un bon nombre de rubinencs i rubinenques a la Rambla del Ferrocarril (foto: Localpres)

La Casa de Andalucía a Rubí ha tornat a celebrar aquest diumenge la tradició de la Cruz de Mayo a la nostra ciutat amb una festa oberta a tothom. La celebració va començar amb una missa rociera a càrrec de l’Asociación Rociera de Rubí i va culminar al migdia amb una paella popular. La proposta es va acompanyar de cantaores de flamenc, cantants del món de la copla, grups de rumba i de ball zumba que van posar música a una celebració que arribava a la seva setena edició.

L’alcaldessa Ana María Martínez i els regidor de l’equip de govern Maria Mas, Rafael Güeto, Moisés Rodríguez,  Marta García i Juan López;  van acompanyar la Casa de Andalucia i la ciutadania que es va acostar a la festa que enguany estrenava emplaçament a la Rambla del Ferrocarril. “Cada any procurem ser aquí per acompanyar la Casa de Andalucía en aquesta celebració que ja és una tradició més a la nostra ciutat”, ha dit l’alcaldessa. “Amb l’arribada de la primavera, la ciutadania de Rubí té opcions per sortir al carrer pràcticament cada cap de setmana, algunes de la mà de les entitats culturals de la ciutat a qui agraïm l’esforç de preparar aquests esdeveniments”, conclou Martínez.