Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa acompanya l’Associació de la Gent Gran de Rubí en el tradicional homenatge als i les membres de l’entitat Enguany, el Casal ha celebrat el 45è aniversari de la seva creació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa acompanya l’Associació de la Gent Gran de Rubí en el tradicional homenatge als i les membres de l’entitat

Enguany, el Casal ha celebrat el 45è aniversari de la seva creació

L’alcaldessa, amb 7 de les 10 persones del Casal que han estat homenatjades pel seu 90è aniversari (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L’alcaldessa, amb 7 de les 10 persones del Casal que han estat homenatjades pel seu 90è aniversari (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, les regidores del servei de Gent Gran Activa, Mª Carmen Cebrián Ordóñez, i de Serveis Socials, Yolanda Ferrer Polo, i el regidor d’Infància i Educació, Víctor García Correas, han assistit aquest dimecres a l’acte d’homenatge a la gent gran que ha organitzat l’Associació de la Gent Gran de Rubí al Casal Cívic del carrer de Magallanes.

Maria Montagud Reig i Miguel Gómez Uribe, dues persones voluntàries de l’entitat, han rebut un reconeixement per la seva trajectòria vital. A més, s’ha felicitat una desena de persones usuàries del Casal pel seu 90è aniversari.

Les persones grans sou una peça important i clau a la vida de la ciutat”, ha assegurat l’alcaldessa, que ha afegit: “Compartir amb vosaltres aquests moments és un privilegi”.

De la seva banda, Francesc  Molina Núñez, sotsdirector general d’Equipaments Cívics i Activitats de la Generalitat de Catalunya, s’ha referit a la vida comunitària del casal: “Cadascuna de les persones de les quals avui celebrem els seus 90 anys ha tingut una trajectòria de vida diferent, però tots heu acabat coincidint i arribant a aquest punt de trobada”.

Enguany, l’Associació de la Gent Gran de Rubí celebra el 45è aniversari, motiu pel qual les persones assistents a l’acte han gaudit d’un gran pastís d’aniversari. Segons Ana María Martínez Martínez, “en aquest temps, ens heu recordat com n’és d’important que la nostra gent gran tingui opcions de lleure i espais de participació i formació que millorin la seva qualitat de vida”. De fet, aquest mes de setembre, l’entitat ha tornat a posar en marxa un programa d’activitats que inclou grups d’escacs, ball, gimnàstica, ioga, treballs manuals, coral, casal xou, dibuix, pintura... "Sou tot un exemple per les generacions futures i un suport indispensable per les famílies. Com sempre, em poso a la vostra disposició per tot allò que pugueu necessitar”, ha comentat Ana María Martínez Martínez.

L’homenatge ha comptat amb l’actuació de la coral Josep Rusiñol de l’entitat, dirigida per Jordi Boltas.

Imatges relacionades

Durant l'acte, també s'ha homenatjat a dues persones voluntàries de l’entitat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Durant l'acte, també s'ha homenatjat a dues persones voluntàries de l’entitat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)