Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reordenarà i adequarà les zones d’enjardinat i els accessos de vianants d’Els Nius Les obres, que és previst que s’iniciïn dilluns i que tinguin una durada màxima de sis mesos, no comportaran afectacions viàries https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament reordenarà i adequarà les zones d’enjardinat i els accessos de vianants d’Els Nius

Les obres, que és previst que s’iniciïn dilluns i que tinguin una durada màxima de sis mesos, no comportaran afectacions viàries

Una de les escales on s’actuarà és la que connecta els carrers Guipúscoa i Palència (foto: Ajuntament).
Una de les escales on s’actuarà és la que connecta els carrers Guipúscoa i Palència (foto: Ajuntament)

La setmana vinent és previst que s’iniciï el projecte d’arranjament de les zones verdes del Sector H (Els Nius), que reordena, adequa i repara diferents àmbits d’enjardinat i accessos per a vianants que travessen i rodegen aquesta urbanització. L’actuació, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), tindrà una durada màxima aproximada d’uns sis mesos.  

Concretament, s’actuarà a les escales entre els carrers Biscaia i Zamora; a la zona d’estada i jocs; als accessos al turó; a les escales entre els carrers Guipúscoa i Palència; al camí envoltant a l’extrem est, al carreró adjacent al carrer Palència i a la petita rotonda entre els carrers Zamora i Biscaia. 

El projecte, que afecta una superfície de prop de 7.500 m2, incorpora elements per millorar tant la relació amb l’entorn com la circulació dels vianants.

Mentre s’executin els treballs no quedarà afectada la circulació de vehicles. En canvi, la mobilitat de vianants sí que es veurà limitada, ja que hi haurà dos trams d’escales per les quals no es podrà passar: les que connecten els carrers Biscaia i Zamora i les que enllacen els carrers Guipúscoa i Palència.

Les obres les durà a terme l’empresa Tempo Facility Services per un import de 267.281,84 euros.