Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova les instal·lacions elèctriques del camp de futbol de Can Fatjó El projecte, que està inclòs al Pla d’inversions, permetrà augmentar la seguretat de les instal·lacions i fer-les més operatives https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament renova les instal·lacions elèctriques del camp de futbol de Can Fatjó

El projecte, que està inclòs al Pla d’inversions, permetrà augmentar la seguretat de les instal·lacions i fer-les més operatives

Entre els treballs previstos destaquen la substitució de les actuals torres d’enllumenat del camp (foto: Localpres).
Entre els treballs previstos destaquen la substitució de les actuals torres d’enllumenat del camp (foto: Localpres)

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Rubí ha iniciat la reforma i adequació de les instal·lacions elèctriques del camp de futbol de Can Fatjó. Aquesta actuació, que té una durada prevista d’unes 6 setmanes, està inclosa al Pla d’inversions.

El camp de futbol de Can Fatjó, un complex esportiu existent des de fa molt temps a la ciutat, del qual se’n fa un ús intensiu, ofereix un servei important a la ciutadania de Rubí. Tenint en compte que la instal·lació elèctrica del complex està realitzada amb materials que, en l’actualitat, han estat superats tècnicament i que es va muntar atenent a normatives ja derogades, és necessària la seva actualització.

Les obres permetran adequar i millorar part de les instal·lacions, concretament aquelles que no han estat reformades anteriorment, augmentant-ne la seguretat i fent-les més operatives. Entre els treballs previstos destaquen la substitució de les actuals torres d’enllumenat del camp i de les lluminàries, l’adequació de la instal·lació elèctrica del bar i de la sala social, la renovació dels quadres elèctrics i l’actualització de la seva situació i l’ampliació de potència elèctrica de l’equipament.

Aquestes tasques han estat adjudicades a l’empresa Deshosa Instal·lacions Industrials per un import de 96.911,70 euros. El termini d’execució és d’aproximadament unes 6 setmanes.