Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reconeix Isidre Rubio per la tasca duta a terme al capdavant de l’Esbart Dansaire de Rubí Rubio va anunciar dies enrere que deixava la presidència de l’entitat, càrrec que ara ocupa Joan Camps, exdansaire i membre de la junta directiva https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament reconeix Isidre Rubio per la tasca duta a terme al capdavant de l’Esbart Dansaire de Rubí

Rubio va anunciar dies enrere que deixava la presidència de l’entitat, càrrec que ara ocupa Joan Camps, exdansaire i membre de la junta directiva

Isidre Rubio ha rebut la figura 'Dansaire' (foto: Localpres).
Isidre Rubio ha rebut la figura 'Dansaire' (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha reconegut la tasca duta a terme per Isidre Rubio al capdavant de l’Esbart Dansaire de Rubí durant els darrers vint anys. García li ha lliurat la figura Dansaire, obra de Carmen Castillo, en un acte sorpresa a la Sala de Plens.

Isidre Rubio va anunciar dies enrere que deixava la presidència de l’Esbart, càrrec que ha ocupat durant gairebé dues dècades. En una roda de premsa, l’expresident va fer balanç de la seva trajectòria al capdavant de l’entitat, de la qual se sent molt satisfet, i en va recordar grans moments, com les actuacions al Palau de la Música, al Teatre Nacional de Catalunya o al Liceu de Barcelona.

Joan Camps, exdansaire i membre de la junta directiva de l’entitat, ha agafat el relleu de Rubio a la presidència de l’Esbart. Precisament, l’acte de reconeixement a Isidre Rubio s’ha dut a terme en el marc de la primera trobada que aquest dimecres han mantingut l’alcaldessa i Camps, a la qual hi han assistit diversos membres de l’Esbart.

La figura Dansaire, que s’atorga en comptades ocasions, és una reproducció de l’escultura de bronze que porta al mateix nom i que actualment està ubicada a la rambla del Ferrocarril. L’obra, de l’escultora Carmen Castillo, representa un dansaire en moviment i simbolitza la importància d’aquesta disciplina per a la ciutat de Rubí. Paradoxalment, tot i tractar-se d’un ballarí, fins ara l’Esbart Dansaire no tenia cap exemplar d’aquesta figura.