Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reconeix els tres alumnes de cada centre amb millor nota a les Proves d’Accés la Universitat Els nois i noies han rebut una placa de mans de l’alcaldessa i de la regidora d’Educació en un acte celebrat aquest dimecres al Museu Municipal Castell https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-reconeix-els-tres-alumnes-de-cada-centre-amb-millor-nota-a-les-proves-d2019acces-la-universitat/@@images/image/preview

L’Ajuntament reconeix els tres alumnes de cada centre amb millor nota a les Proves d’Accés la Universitat

Els nois i noies han rebut una placa de mans de l’alcaldessa i de la regidora d’Educació en un acte celebrat aquest dimecres al Museu Municipal Castell

Els alumnes reconeguts acompanyats de l’alcaldess, la regidora i els directors dels instituts (foto: Localpres).
Els alumnes reconeguts acompanyats de l’alcaldess, la regidora i els directors dels instituts (foto: Localpres)

L’Ajuntament ha fet un reconeixement aquest dimecres als tres alumnes de cada centre de secundària amb millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’aquest any. L’alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora d’Educació, Marta García, els han lliurat una placa commemorativa en el marc d’un acte al Museu Municipal Castell (MMUC) que ha comptat amb la participació d’estudiants, famílies i professorat dels instituts Duc de Montblanc, JV Foix, La Serreta i L’Estatut, i del Col·legi Maristes.

Els nois i noies que han rebut el reconeixement del consistori per haver aconseguit les tres millors qualificacions de cada centre han estat: Álex Ordóñez, Àlex Lleyda i Jordi Castillejo, de l’Institut J. V. Foix; Yayza Costela, Eric Laserna i Víctor Valero, de l’Institut La Serreta; Ángel Ramírez, Carlos Méndez i Cristian Domínguez, de l’Institut L’Estatut; Dalia Sánchez, Marc Homs i Marc Ollé, de l’Institut Duc de Montblanc; i Núria Garriga, Marcel Granero i Ester Marín, del Col·legi Maristes.

D’aquests alumnes, n’hi ha tres que seran distingits també per la Generalitat de Catalunya el proper 28 de juliol en haver obtingut una qualificació igual o superior a 9. Es tracta de Dalia Sánchez de l’Institut Duc de Montblanc, i de Marcel Granero i Núria Garriga del Col·legi Maristes. Aquesta darrera alumna, a més, té la nota més alta de Rubí i una de les 20 millors de tot Catalunya: un 9,6.

L’alcaldessa ha felicitat els alumnes distingits i el conjunt de la comunitat educativa, molt especialment els pares i mares “pel seu compromís amb l’educació d’aquests nois i noies”. En el seu discurs, Ana María Martínez ha destacat que aquest és “un reconeixement a l’esforç” i ha convidat els joves “a seguir amb aquesta empenta”. Segons l’alcaldessa, aquesta distinció “demostra que a Rubí tenim talent i joves preparats per afrontar els reptes de futur [...]. Tenir joves preparats ens ajudarà a tenir una ciutat preparada”.

Imatges relacionades

L'acte s'ha fet a l'auditori del MMUC (foto: Localpres)
L'acte s'ha fet a l'auditori del MMUC (foto: Localpres)
Núria Garriga, la millor nota de Rubí, al centre de la imatge (foto: Localpres)
Núria Garriga, la millor nota de Rubí, al centre de la imatge (foto: Localpres)