Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reconeix els alumnes de cada centre amb millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha felicitat els joves per l’esforç demostrat i els ha encoratjat a continuar els seus estudis https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament reconeix els alumnes de cada centre amb millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha felicitat els joves per l’esforç demostrat i els ha encoratjat a continuar els seus estudis

L’alcaldessa i la regidora, amb els alumnes reconeguts i els directors dels centres (foto: Localpres).
L’alcaldessa i la regidora, amb els alumnes reconeguts i els directors dels centres (foto: Localpres)

L’Ajuntament ha fet un reconeixement aquest dilluns als alumnes amb millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) de cadascun dels centres de secundària de la ciutat. L’alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora d’Educació, Marta García, els han lliurat una placa commemorativa en el marc d’un acte al Museu Municipal Castell (MMUC) que ha comptat amb la participació d’estudiants, famílies i professorat dels instituts J.V. Foix, La Serreta, Duc de Montblanc i L’Estatut, i del Col·legi Maristes.

Les distincions s’han atorgat a les tres millors qualificacions de cada centre ─tant a l’INS Duc de Montblanc com al Col·legi Maristes s’han concedit quatre reconeixements ja que dos dels seus alumnes han obtingut la mateixa nota─. Els nois i noies distingits aquest any han estat: Arwa Mehmood, Clara Mir i Neus Monzó de l’INS J.V. Foix; Alejandro García, María Cristina Lorente i Adriana Fos de l’INS La Serreta; Verónica Martín, Laura Enríquez, Laura Alonso i Jesús Manuel Duran de l’INS Duc de Montblanc; Lluís Crespo, Jana Torres i Kevin López de l’INS L’Estatut; i Lidia Escobar, Georgina Rodríguez, Iker Gómez i Jade Liu del Col·legi Maristes.

D’aquests alumnes, n’hi ha dos que seran reconeguts també per la Generalitat de Catalunya el proper 18 de juliol en haver obtingut una qualificació igual o superior a 9. Es tracta de Lidia Escobar dels Maristes i Lluís Crespo de L’Estatut. A més, hi ha una tercera jove de Rubí, Marta Pérez, que no cursa els seus estudis a la ciutat però que també ha tret més d’un 9 a la fase general de les PAU, per la qual cosa l’Ajuntament li ha fet arribar una felicitació personal.

A l’acte d’aquest dilluns, l’alcaldessa ha donat l’enhorabona “a tots els alumnes que s’esforcen per assolir els nivells d’excel·lència amb el seu treball diari”. Tal com ha recordat, els reconeixements atorgats per l’Ajuntament volen demostrar “que tenim joves preparats per afrontar els reptes del futur i per ocupar llocs de rellevància a diferents sectors. Tenir un jovent més preparat és una garantia de futur per a la nostra ciutat”.

Martínez ha fet extensiva la felicitació del consistori a tota la comunitat educativa i ha encoratjat els joves estudiants a continuar els seus estudis amb la mateixa tenacitat demostrada fins al moment; un missatge de motivació que han coincidit a traslladar els directors dels diferents centres presents a l’acte.