Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament realitza una enquesta sobre hàbits i comportaments de salut entre l’alumnat de 4t d’ESO L’estudi permetrà obtenir dades sobre temes com l’alimentació, el lleure, el consum de substàncies addictives, la sexualitat i les relacions socials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament realitza una enquesta sobre hàbits i comportaments de salut entre l’alumnat de 4t d’ESO

L’estudi permetrà obtenir dades sobre temes com l’alimentació, el lleure, el consum de substàncies addictives, la sexualitat i les relacions socials

L’enquesta es farà als centres de secundària de Rubí (foto: Localpres).
L’enquesta es farà als centres de secundària de Rubí (foto: Localpres)

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí iniciarà aquesta setmana un estudi per conèixer els hàbits i comportaments de salut dels alumnes de 4t d’ESO de la ciutat. La recerca abordarà, entre d’altres temes, l’alimentació, el lleure, el consum de substàncies addictives, la sexualitat i les relacions socials.

L’estudi, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, es realitzarà mitjançant una enquesta voluntària i anònima ─les dades que se n’obtinguin seran confidencials i només s’utilitzaran de forma agregada─. Aquest qüestionari es passarà a una mostra de 341 alumnes del total de 715 que cursen 4t d’ESO als centres educatius Duc de Montblanc, J. V. Foix, La Serreta, L’Estatut, Torrent dels Alous, Escoles Ribas, Jaume Balmes, Regina Carmeli, Maristes i Nostra Senyora de Montserrat.

Amb la realització d’aquest estudi, l’Ajuntament vol obtenir dades sobre la percepció de l’estat de salut i dels estils de vida de la ciutadania, així com informació útil que l’ajudi a dissenyar les polítiques locals de salut. L’enquesta també ha de proporcionar dades objectives sobre els hàbits i comportaments dels nois i noies de 4t d’ESO amb l’objectiu d’incorporar-les a l’Informe de Salut Local de Rubí desenvolupat per la Diputació de Barcelona.

L’estudi s’iniciarà aquesta setmana i està previst que la recollida de dades finalitzi durant aquest mes d’octubre.