Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament promou una ruta de tapes del 9 al 19 de juliol Els restauradors interessats a formar-ne part es poden posar en contacte amb el servei de comerç fins al 22 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament promou una ruta de tapes del 9 al 19 de juliol

Els restauradors interessats a formar-ne part es poden posar en contacte amb el servei de comerç fins al 22 de juny

Imatge de la campanya de promoció del comerç local (foto. Ajuntament de Rubí).
Imatge de la campanya de promoció del comerç local (foto. Ajuntament de Rubí)

Rubí tindrà una nova ruta de tapes entre el 9 i el 19 de juliol. L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de comerç, promou un circuit gastronòmic sota el nom “Anem de tapes! Vens?” a través del qual els restauradors oferiran tapa i beguda per 2,5 euros i mig. La iniciativa és una manera de donar suport al sector dels bars i restaurants locals que han hagut de tancar durant gairebé tres mesos a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19. Els restauradors que vulguin formar part de la ruta poden inscriure’s enviant un correu electrònic a apg@ajrubi.cat fins al 22 de juny.

L’”Anem de tapes. Vens?” segueix l’èxit de la proposta ‘De tapes per la fira’: el consistori facilitarà la comunicació de l’esdeveniment i crearà un mapa amb totes les propostes de tapa dels restauradors que es podrà consultar al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Rubí. A diferència de la ruta de l’octubre, la iniciativa que tindrà lloc entre el 9 i el 19 de juliol elimina la competició entre els restauradors i no hi haurà votació per escollir la millor tapa. “Aquesta ruta sorgeix per impulsar el consum als bars i restaurants de la ciutat, un sector importantíssim per la ciutat que amb motiu de la Covid-19 ha fet molts sacrificis pel bé comú”, diu l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez.

Rubí, On visc, On compro. Vens?
La proposta de ruta gastronòmica s’emmarca en una nova edició de la campanya Rubí, on visc, on compro, que des de 2014 promociona el comerç local i reforça  el sentiment de pertinença de la ciutadania a través de diferents suports: vídeos, cartells al carrer, xarxes socials i anuncis als mitjans de comunicació locals. Aquest 2020, la crisi sanitària de la  Covid-19 ha forçat el tancament del teixit comercial no essencial durant gairebé tres mesos. Amb la desescalada, els establiments comercials i de restauració tornen progressivament a l'activitat, seguint les directrius de les autoritats sanitàries. En aquest context, l'Ajuntament de Rubí promou una nova campanya Rubí, On Visc, On compro que convida a la ciutadania a retrobar-se amb els seus establiments de confiança. Amb l'afegitó, "Vens?", el Rubí, On Visc, On compro mostra com el teixit comercial de la ciutat s'ha adaptat a les noves exigències sanitàries a través de les imatges d'allò que dona autèntic valor afegit als comerços de Rubí: les persones que hi treballen.