Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament promou el reciclatge de l’oli de cuina a través de dos punts informatius Aquest dissabte i el següent, la ciutadania podrà aconseguir 'clakis' per emmagatzemar l’oli en el marc de la campanya 'Excuses o separes' https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-promou-el-reciclatge-de-l2019oli-de-cuina-a-traves-de-dos-punts-informatius/@@images/image/preview

L’Ajuntament promou el reciclatge de l’oli de cuina a través de dos punts informatius

Aquest dissabte i el següent, la ciutadania podrà aconseguir 'clakis' per emmagatzemar l’oli en el marc de la campanya 'Excuses o separes'
Els lots per reciclar els residus domèstics es lliuraran de forma gratuïta fins a exhaurir existències (foto: Ajuntament).
Els lots per reciclar els residus domèstics es lliuraran de forma gratuïta fins a exhaurir existències (foto: Ajuntament)

Amb l’objectiu d’incrementar el nombre de rubinencs i rubinenques que reciclen l’oli de cuina usat, els dissabtes 9 i 23 de març l’Ajuntament repartirà clakis gratuïts en el marc de la campanya Excuses o separes. A banda d’aquests recipients, que serveixen per guardar aquest residu fins que no es porta a la deixalleria de Cova Solera o a qualsevol dels punts de recollida establerts, el consistori també lliurarà a la ciutadania que ho desitgi, fins a exhaurir existències, la resta d’elements que integren els lots per reciclar els residus domèstics.

Així, es repartiran de forma gratuïta bosses tricicles ─recipients dividits en tres seccions per poder fer la correcta separació dels residus: paper i cartró, envasos i vidre─, contenidors de la fracció orgànica i bosses compostables. Aquestes bosses eviten les males olors de l’orgànica, ja que fan que els residus aguantin més temps dins el contenidor sense fer pudor. D’aquesta manera, també es redueix la presència d’impropis als contenidors marrons.

Aquest dissabte, l’estand informatiu s’ubicarà al Mercadal (cantonada del c. Edison amb c. Antoni Sedó), mentre que el dissabte 23, el punt d’informació estarà instal·lat al Mercat Municipal.