Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament potencia l’activitat comunitària als barris de Les Torres, el Vint-i-cinc de Setembre i Ca n’Oriol Es tracta d’una de les línies d'actuació incloses al pla d’actuació integral per a aquestes tres zones de la ciutat que està impulsant el consistori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament potencia l’activitat comunitària als barris de Les Torres, el Vint-i-cinc de Setembre i Ca n’Oriol

Es tracta d’una de les línies d'actuació incloses al pla d’actuació integral per a aquestes tres zones de la ciutat que està impulsant el consistori

Aquest divendres, la ciutadania podrà visionar la pel•lícula d’animació infantil ‘Canta!’ al barri del Vint-i-cinc de Setembre.
Aquest divendres, la ciutadania podrà visionar la pel•lícula d’animació infantil ‘Canta!’ al barri del Vint-i-cinc de Setembre

L’Ajuntament de Rubí està impulsant l’activitat comunitària als barris del Vint-i-cinc de Setembre, Les Torres i Ca n’Oriol en el marc del pla d’actuació integral Tres Barris, amb el qual es vol millorar la qualitat de vida de les persones que resideixen en aquestes zones del municipi. Després que al juliol s’organitzessin propostes per a joves en aquests barris i al Pinar, en el marc de l’Estiu jove, ara és el torn dels més petits. Així, aquest divendres tindrà lloc un cinema a la fresca al Vint-i-cinc de Setembre, amb la projecció de la pel·lícula d’animació Canta!.

El consistori està impulsant el pla d’actuació integral Tres Barris amb l’objectiu d’identificar els reptes i la potencialitat de millora del Vint-i-cinc de Setembre, Les Torres i Ca n’Oriol i definir els mecanismes i actuacions per fer-hi front, així com determinar-ne l’encaix amb la resta de polítiques de desenvolupament del municipi dels propers anys.

Una de les branques del projecte és potenciar l’activitat comunitària en aquests barris. Fins ara, en aquestes zones aquesta activitat comunitària era inexistent o bé es realitzaven activitats puntuals, sense que promoguessin respostes col·lectives. Per aquest motiu, al maig es van crear les comissions de barri, integrades per agents actius i implicats del veïnat, amb l’objectiu de dissenyar accions comunitàries a dur a terme al seu barri.

En el marc de les diferents comissions s’ha parlat de la necessitat de millorar la participació i les dinàmiques comunitàries d’aquests barris, de la importància de definir de forma conjunta les activitats de participació comunitària i de millorar l’oferta d’activitats d’oci i comunitàries als barris.

En el cas del Vint-i-cinc de Setembre, es va proposar realitzar un cinema infantil a la fresca per engegar l’activitat comunitària al barri. Paral·lelament, a la propera comissió també es treballarà el projecte Rubí Espais Interculturals, centrat en la temàtica de l’esport.

La pel·lícula Canta! es podrà veure aquest divendres, a partir de les 20 h, a la pista poliesportiva del parc de la Pau i la Natura. 

Imatges relacionades

Cartell de la pel·lícula
Cartell de la pel·lícula