Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa a disposició dels comerciants locals una aplicació per a mòbils Els establiments interessats ja poden sol·licitar la seva participació al projecte Mostrarium de forma gratuïta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament posa a disposició dels comerciants locals una aplicació per a mòbils

Els establiments interessats ja poden sol·licitar la seva participació al projecte Mostrarium de forma gratuïta

Aplicació Mostrarium.
Aplicació Mostrarium

El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí posa a l’abast dels establiments locals, de forma gratuïta, una aplicació per a telèfons mòbils amb l’objectiu de facilitar-los la comunicació amb els seus clients. El projecte Mostrarium permet als comerciants dissenyar la seva pròpia app al seu gust i afegir-hi els continguts que més els interessin –catàleg de productes, descripció de serveis, preus, horaris, galeries d’imatges, etc.–.

Els negocis que vulguin fer servir aquesta eina ja poden presentar la seva sol·licitud a través d’un formulari en línia que trobaran al web www.rubicomerç.cat, o bé trucar al telèfon 93 588 70 00 ext.1448 (de 8 h a 15 h). El Servei de Comerç disposa de 400 llicències gratuïtes per als comerciants, que s’assignaran per ordre de sol·licitud. Per beneficiar-se’n, només cal tenir una botiga o empresa de serveis a Rubí, i adoptar el compromís d’actualitzar la informació de l’app amb certa periodicitat.

Crear i editar l’aplicació és molt senzill. En primer lloc, l’usuari configura els aspectes gràfics de l’app, així com les dades de contacte i la ubicació del negoci. Després introdueix tota la informació que vol publicar, sempre amb el suport d’un servei tècnic personalitzat.

Amb aquesta nova aplicació per a mòbils, l’Ajuntament vol facilitar al màxim als comerços la comunicació amb la ciutadania. D’altra banda, el conjunt dels rubinencs i rubinenques guanyen un servei on consultar tota la informació sobre els establiments de la ciutat –ofertes, promocions, imatges dels productes, etc.–, i que els permet també rebre notificacions relacionades amb aquests comerços.