Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un nou ECOtaller en clau de RE per aprendre a fer jocs heurístics amb materials reciclats El consistori vol fomentar la recuperació, reinvenció i reutilització de diferents productes per aconseguir reduir la generació de residus https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament organitza un nou ECOtaller en clau de RE per aprendre a fer jocs heurístics amb materials reciclats

El consistori vol fomentar la recuperació, reinvenció i reutilització de diferents productes per aconseguir reduir la generació de residus

El joc heurístic permet exercitar les capacitats físiques, mentals, emocionals i socials dels nens i nenes.
El joc heurístic permet exercitar les capacitats físiques, mentals, emocionals i socials dels nens i nenes

El Servei Educatiu de Residus (SER) de l’Ajuntament de Rubí organitza el proper 11 de maig un nou ECOtaller en clau de RE que, en aquesta ocasió, permetrà als assistents aprendre a fer jocs heurístics amb materials reciclats. Aquest taller gratuït forma part de la programació que el consistori ha organitzat enguany amb l’objectiu de fomentar la restauració, la reparació, la recuperació, la renovació, la reinvenció i la reutilització d’objectes, productes i materials per, en última instància, aconseguir reduir la generació de residus.

L’ECOtaller del mes de maig s’adreça especialment a tots aquells adults que participen de la criança d’un infant d’entre 12 i 24 mesos. Durant la sessió, que tindrà lloc el dimecres 11 de maig (17.30 h) a l’Escola Bressol Tagarot, es mostrarà als participants a realitzar materials de joc heurístic, una activitat que exercita i enriqueix les capacitats físiques, mentals, emocionals i socials dels infants. El taller estarà dirigit per l’equip docent d’aquest centre, que mostrarà als assistents com elaborar aquests jocs.

Per participar en aquest nou ECOtaller cal inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a l’adreça  o trucant al Telèfon Verd 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d’un mòbil).