Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza trobades amb franquícies interessades a implantar-se a Rubí Els emprenedors interessats en aquest model de negoci ja es poden inscriure a les reunions que tindran lloc els dies 13, 20 i 27 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza trobades amb franquícies interessades a implantar-se a Rubí

Els emprenedors interessats en aquest model de negoci ja es poden inscriure a les reunions que tindran lloc els dies 13, 20 i 27 d’octubre

Una de les visites als locals comercials buits que s’han realitzat aquesta setmana.
Una de les visites als locals comercials buits que s’han realitzat aquesta setmana

El Servei de Comerç de l’Ajuntament ha programat per als dies 13, 20 i 27 d’octubre diferents trobades de petit format entre emprenedors locals i franquícies interessades a implantar-se a Rubí. Les reunions, incloses en el projecte de dinamització de locals buits Obrim persianes, tindran lloc a la Masia de Can Serra i, per participar-hi, només cal inscriure-s’hi gratuïtament a través del web www.franquicies.cat.

Durant les sessions, les marques convidades explicaran els trets diferencials del seu negoci, així com els avantatges i inconvenients del model de franquícia. De la seva banda, els emprenedors assistents tindran ocasió de demanar-los informació detallada i resoldre dubtes i inquietuds.

Les trobades que s’han programat són les següents:

  • Inner Nature (alimentació ecològica i de proximitat). 13 d’octubre a les 10 h.
  • Bissú (complements). 13 d’octubre a les 11 h.
  • Byssense (perfumeria). 13 d’octubre a les 12 h.
  • Babel (idiomes). 20 d’octubre a les 10 h.
  • Nostrum (menjar per emportar). 27 d’octubre a les 10 h.
  • Beep (informàtica). 27 d’octubre a les 11 h.
  • La fábrica del cartucho (consumibles d’impressora). 27 d’octubre a les 12 h.

“Obrim persianes”
Les trobades amb les franquícies complementen la resta d’accions previstes dins el projecte Obrim persianes. Aquesta mateixa setmana han tingut lloc la jornada formativa El millor emplaçament per al meu negoci i tot un seguit de visites guiades a diversos locals disponibles de la ciutat.

El Servei de Comerç de l’Ajuntament ha posat en marxa la iniciativa Obrim persianes amb l’objectiu de fomentar l’activitat emprenedora als espais comercials buits del municipi. Aquestes mesures van arrencar amb l’elaboració d’un cens segons el qual Rubí compta actualment amb 263 locals disponibles i un total de 1.641 activitats comercials.

Per demanar més informació sobre el projecte Obrim persianes, cal posar-se en contacte amb el Servei de Comerç de l’Ajuntament, per correu a l’adreça comerc@ajrubi.cat, per telèfon al número 93 588 70 00 ext. 1447, o presencialment a la Masia de Can Serra.