Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza sessions informatives als parcs de salut de La Llana i Ca n’Oriol Les activitats, gratuïtes, tindran lloc aquest divendres i dissabte, i els dies 21 i 22 de novembre https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-organitza-sessions-informatives-als-parcs-de-salut-de-la-llana-i-ca-n2019oriol/@@images/image/preview

L’Ajuntament organitza sessions informatives als parcs de salut de La Llana i Ca n’Oriol

Les activitats, gratuïtes, tindran lloc aquest divendres i dissabte, i els dies 21 i 22 de novembre

Parc de salut de La Llana.
Parc de salut de La Llana

L’Ajuntament organitza durant aquest mes de novembre sessions informatives gratuïtes als parcs de salut de La Llana i Ca n’Oriol amb l’objectiu de donar a conèixer aquests espais per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i resoldre els dubtes dels seus potencials usuaris.

Les activitats al parc de salut de la Llana, situat entre l’avinguda de La Llana i el carrer de Can Serra, tindran lloc els divendres 14 i 21 de novembre de 16.45 h a 18 h, i els dissabtes 15 i 22 de novembre de 9.30 h a 11.30 h. Pel que fa al parc de salut de Ca n’Oriol, ubicat al parc de Ca n’Oriol, les sessions es faran els divendres 14 i 21 de novembre de 15 h a 16.15 h.

Per assistir a aquestes activitats no cal inscripció prèvia. Sí que s’aconsella portar calçat esportiu.

Els parcs de salut són espais a l’aire lliure equipats amb diversos aparells per practicar exercici que permeten incidir en diverses parts dels cos i funcions. Rubí compta actualment amb cinc d’aquests parcs, repartits per diferents parcs i places: parc de Ca n’Oriol (camí de Ca n’Oriol), parc de Ca n’Alzamora (c/ Antoni Sedó), Can Fatjó (plaça Nova de Can Fatjó) i La Llana, on hi ha dos d’aquests espais. A més, hi ha un altre espai lúdic ubicat a la plaça Lluís Companys de Rubí que la Diputació de Barcelona va instal·lar el 2006 amb l’objectiu d’estimular l’activitat física i sensorial de la gent gran.