Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix nous cursos per a persones emprenedores i empreses de nova creació Les accions formatives programades al setembre aborden les eines bàsiques de comunicació i la captació de clients https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament ofereix nous cursos per a persones emprenedores i empreses de nova creació

Les accions formatives programades al setembre aborden les eines bàsiques de comunicació i la captació de clients

Una de les jornades tindrà lloc a Can Serra.
Una de les jornades tindrà lloc a Can Serra

Les persones emprenedores i les empreses de nova creació de Rubí ja poden inscriure’s gratuïtament a les accions formatives programades al setembre per l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament. Es tracta de dues jornades que tindran lloc els dies 19 i 27 de setembre i que abordaran aspectes bàsics per a qualsevol empresa que comença a caminar: les eines de comunicació i l’estratègia de captació dels primers clients.

El 19 de setembre, de 9.30 a 13.30 h, se celebrarà al Fòrum de la Masia de Can Serra l’acció titulada Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci. L’objectiu d’aquesta jornada és que els assistents puguin conèixer eines que els ajudin a diferenciar-se de la competència i a construir la seva pròpia identitat corporativa. Durant la formació, es parlarà del posicionament comercial i de la identitat corporativa i la construcció de marca, però també d’elements concrets de comunicació, com ara la targeta de visita, la pàgina web i les xarxes socials, entre d’altres.

La segona acció prevista tindrà lloc el 27 de setembre, de 9 a 15 h, a l’auditori del Rubí+D. Sota el títol Com captar els primers clients, es facilitaran eines per marcar l’estratègia i l’operativa comercial que permetin atraure els primers clients d’un negoci i generar un argumentari de vendes. Entre d’altres continguts, s’explicarà com trobar bases de dades de clients objectius, com captar-los a través del networking, quines són les fases de la venda i com fer-les bé, i com fer el seguiment de l’acció comercial.

Les persones interessades a assistir gratuïtament a qualsevol d’aquestes jornades organitzades per l’Ajuntament amb el suport del CIT i de la Diputació de Barcelona poden formalitzar la seva inscripció en línia a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (www.rubiempresa.net), on també trobaran informació detallada sobre el contingut de les accions. Per a més dades, poden adreçar-se igualment al telèfon 93 581 39 00 ext. 122 o bé a l’adreça de correu electrònic .