Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix cursos gratuïts del sistema informàtic SAP Una norantena de persones s’han interessat per la formació, consistent en un mòdul introductori i un altre de complementari https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-ofereix-cursos-gratuits-del-sistema-informatic-sap/@@images/image/preview

L’Ajuntament ofereix cursos gratuïts del sistema informàtic SAP

Una norantena de persones s’han interessat per la formació, consistent en un mòdul introductori i un altre de complementari

Rubí+D.
Rubí+D

El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí ha programat dos cursos gratuïts de SAP, un sistema informàtic de prestigi dissenyat per gestionar de manera més eficient els recursos i processos de producció a l’interior d’una organització. Actualment hi ha pocs informàtics amb coneixements específics de SAP, cosa que els converteix en professionals molt buscats per les empreses que tenen implantat aquest sistema.

El gran interès d’aquesta formació ha provocat que prop de 90 ciutadans s’hi hagin inscrit, una xifra que supera amb escreix les 30 places previstes. Després d’una sessió informativa, aquestes persones hauran de passar una prova per tal d’acreditar que compleixen els requisits necessaris per poder fer els cursos.

La formació en SAP consta de set mòduls. El SIO n’ofereix els dos primers, de 30 hores cadascun, amb l’objectiu de proporcionar una base sòlida a les persones interessades a especialitzar-se en el sistema.

El curs introductori és un requeriment imprescindible per realitzar qualsevol altre mòdul posterior i està dirigit tant a ciutadans aturats com en actiu. La formació tindrà lloc del 24 de novembre al 5 de desembre, de dilluns a divendres a raó de tres hores diàries, en dos grups independents de matí i de tarda. Per assistir-hi, cal tenir experiència laboral prèvia en empresa, informàtica fluïda a nivell d’usuari, i coneixements i experiència en almenys un dels següents camps: compres/logística, vendes, CRM (gestor de relació amb clients), producció, finances o bancs.

Pel que fa al mòdul complementari, tindrà lloc entre el 12 i el 23 gener. S’adreça a persones que puguin acreditar haver realitzat el curs introductori i el seu temari concret es decidirà en funció del perfil formatiu i professional dels alumnes. El funcionament del curs serà similar al del mòdul introductori, amb dos grups, un d’horari de matí i un altre de tarda.

Al final dels dos mòduls es lliurarà un certificat d’assistència als alumnes que hagin completat totes les sessions.