Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre el període per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç 2015 Els ajuts, que cobreixen el 50% del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 €, es podran demanar fins al 29 de maig https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-obre-el-periode-per-sol-licitar-les-subvencions-per-a-la-millora-del-comerc-2015/@@images/image/preview

L’Ajuntament obre el període per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç 2015

Els ajuts, que cobreixen el 50% del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 €, es podran demanar fins al 29 de maig

Els comerços poden aconseguir ajuts per a diversos tipus de millores (foto: Ramon Vilalta).
Els comerços poden aconseguir ajuts per a diversos tipus de millores (foto: Ramon Vilalta)

L’Ajuntament de Rubí ha obert el període per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç 2015, dotades amb un total de 27.000 euros. Mitjançant aquesta convocatòria, el Consistori subvenciona un 50% dels cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 euros.

Els comerços poden optar a una sola de les cinc línies d’ajudes que es contemplen: renovació exterior, incloses modificacions de la façana comercial, retolacions, senyalitzacions exteriors a la façana, aparadors i substitució de tancaments exteriors opacs; renovació interior, com ara modificacions de la retolació o senyalització interior, del taulell, de la zona d’atenció al cient i de la zona d’exposició dels productes; introducció de noves tecnologies; difusió comercial, entesa com l’edició de material divulgatiu sobre l’establiment i els béns i serveis que ofereix; i supressió de barreres arquitectòniques.

Poden optar a les subvencions els establiments comercials ubicats en planta baixa i dins la trama consolidada de Rubí, que estiguin actius en el moment de presentar la seva sol·licitud i la tipologia dels quals estigui contemplada en la relació d’epígrafs de la convocatòria.

Si l’actuació per a la qual s’ha demanat la subvenció ja s’ha realitzat en el moment de presentar la sol·licitud, el seu cost serà l’acreditat. Si encara està pendent, es prendrà com a referència el cost pressupostat.

Les subvencions es poden sol·licitar fins al 29 de maig mitjançant un imprès que es pot demanar al Servei de Comerç (Masia de Can Serra, carrer de Can Serra, 3) o bé descarregar des de www.rubi.cat/comerç, www.rubicomerç.cat o la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. La sol·licitud i la documentació requerida es pot registrar a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania, la del Centre (carrer Narcís Menard) o la de Les Torres (rambleta Joan Miró, S/N), així com a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra, 3. El tràmit també es pot fer de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica.