Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora un solar del carrer Mallorca que la ciutadania utilitza com a aparcament Durant la propera setmana, el consistori també repararà el ferm dels carrers Magallanes i Calderón de la Barca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament millora un solar del carrer Mallorca que la ciutadania utilitza com a aparcament

Durant la propera setmana, el consistori també repararà el ferm dels carrers Magallanes i Calderón de la Barca

Plànol del projecte d’asfaltatge del solar del carrer Mallorca (foto: Ajuntament).
Plànol del projecte d’asfaltatge del solar del carrer Mallorca (foto: Ajuntament)

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Rubí duu a terme tot un seguit de treballs a diferents punts de la ciutat amb l’objectiu de millorar la via pública. Una de les actuacions més destacades és l’asfaltatge d’un solar al carrer Mallorca, ubicat davant de l’Escola Teresa Altet, que ara ja s’utilitza com a aparcament. L’objectiu del consistori és millorar les condicions del paviment i redistribuir les diferents places d’estacionament ─prop d’una quarantena─  per fer-les més operatives.

Aquests treballs es van iniciar divendres amb les tasques d’instal·lació d’enllumenat i van continuar aquest dilluns, aprofitant que era festiu local, quan es va dur a terme l’anivellament del sòl. Dimecres es faran els repassos pendents previs a l’asfaltatge, que tindrà lloc dijous. Per últim, divendres se senyalitzaran les places d’aparcament en semibateria. A més, a banda de l’entrada al solar que hi ha al carrer Granada, per on els cotxes entren i surten actualment, també s’habilitarà un altre accés pel carrer Alcañiz. Mentre durin els treballs, els vehicles no poden estacionar en aquest espai.

Paral·lelament, també es repara el ferm dels carrers Magallanes ─les obres es van dur a terme aquest dilluns─ i Calderón de la Barca ─l’actuació es farà demà dimecres─. Es tracta de dues vies que presenten sots i altres desperfectes que cal reparar. Durant l’execució d’aquestes tasques es realitzaran talls de trànsit. Per facilitar la mobilitat dels vehicles, s’habilitaran itineraris alternatius o, en la mesura del possible, es donarà pas alternatiu per la mateixa via.