Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló Les obres han arrencat aquest dilluns i és previst que s’allarguin uns dos mesos, aproximadament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament millora les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló

Les obres han arrencat aquest dilluns i és previst que s’allarguin uns dos mesos, aproximadament

Un dels punts on s’actuarà és al c. Desmond Tutu, a Can Barceló (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Un dels punts on s’actuarà és al c. Desmond Tutu, a Can Barceló (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest dilluns s’han iniciat les obres de millora de la urbanització de Can Barceló i en breu ho faran les de Can Solà, incloses totes dues al Pla d’inversions. L’objectiu d’aquests treballs és, entre d’altres, adequar el paviment de diversos carrers. Totes dues actuacions aniran a càrrec de l’empresa CONSPAI, SL i tenen una durada prevista d’uns dos mesos, aproximadament.

El projecte contempla tot un seguit d'actuacions de millora a diferents carrers de les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà. Tenint en compte l'estat actual d’aquests dos nuclis de la ciutat, s’han programat diversos treballs per millorar les dues urbanitzacions des del punt de vista funcional. Així, es realitzaran tasques de reparació de la pavimentació de voreres i calçada, s’executaran actuacions a nivell d'elements de protecció en diverses voreres que no tenen baranes i, finalment, s’actuarà als talussos que tenen esllavissades.

En el cas de Can Barceló, CONSPAI, SL executarà els treballs amb un pressupost de 109.610,29 euros, mentre que les obres de Can Solà ascendeixen a 109.598,10 euros. Durant el desenvolupament d’aquestes obres es produiran talls de trànsit poc rellevants i es mantindran els itineraris alternatius pertinents en tot moment.