Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora l’estructura de la font del parc de Ca n’Oriol amb l’objectiu de dignificar aquest espai Les obres preveuen la construcció d’uns bancs per generar un espai més recollit al voltant d’aquest brollador https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament millora l’estructura de la font del parc de Ca n’Oriol amb l’objectiu de dignificar aquest espai

Les obres preveuen la construcció d’uns bancs per generar un espai més recollit al voltant d’aquest brollador

Les obres per condicionar la font del parc de Ca n’Oriol s’allargaran fins a finals d’any.
Les obres per condicionar la font del parc de Ca n’Oriol s’allargaran fins a finals d’any

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat recentment els treballs per adequar la font del parc de Ca n’Oriol, que actualment només consta d’un sortidor en una paret. Es tracta d’un espai molt freqüentat per la ciutadania de Rubí, que el consistori vol millorar per convertir-lo en una zona agradable pels seus usuaris.

Les obres consisteixen en la millora de l’estructura de la font. Aquesta construcció, que es realitzarà amb pedra collada, tindrà una alçada útil de 1,7 metres i una profunditat de 0,8 metres. Els laterals de la pica tindran certa pendent per assegurar que l’aigua provinent dels drenatges del mur posterior vagin cap el desaigüe. A més, la seva profunditat evitarà que l’aigua quedi estancada.

També es crearan uns bancs laterals fets amb llambordes, que ocuparan un tram d’11 metres de longitud. Paral·lelament, es construiran uns bancs just al davant de la font, amb l’objectiu de generar un espai més recollit al voltant del brollador. Així, la ciutadania podrà seure a totes dues bandes.

Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa Naturalea Conservació SL per un import de 13.249,48 euros, és previst que finalitzin a finals d’any.