Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora l’enllumenat de les pistes esportives del Parc de la Pau i la Natura i la plaça de la Sardana Amb la nova il·luminació, la ciutadania en podrà fer ús encara que hi hagi poca llum solar https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament millora l’enllumenat de les pistes esportives del Parc de la Pau i la Natura i la plaça de la Sardana

Amb la nova il·luminació, la ciutadania en podrà fer ús encara que hi hagi poca llum solar

Nous fanals de la plaça de la Sardana   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Nous fanals de la plaça de la Sardana (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El consistori ha instal·lat enllumenat a la pista esportiva de la plaça de la Sardana i treballa en la millora de la il·luminació de la pista esportiva, la zona d’esbarjo i el camí del Parc de la Pau i la Natura. Un cop completades les actuacions, la ciutadania podrà fer servir aquests espais de la ciutat en moments en què hi ha poca llum solar. La il·luminació permetrà fer esport a les dues pistes durant les tardes d’hivern que es fa fosc abans i, en general, millorarà la percepció de seguretat dels i les usuàries.

El pròxim dilluns 20 de setembre, s’encendrà per primer cop el nou enllumenat de la plaça de la Sardana. La nova il·luminació ha significat una inversió de 10.500 euros i es va acabar d’instal·lar la setmana passada. El nou enllumenat s’afegeix a la renovació del paviment amb una doble capa de resines acríliques que es va fer l’any passat. L’actual material permet un manteniment més senzill de l’espai, una millor resistència i durabilitat i fa més còmode i segura la pràctica esportiva.

La il·luminació de la pista esportiva del Parc de la Pau i la Natura estarà finalitzada a finals del mes d’octubre, ja que aquests dies encara s’hi està treballant. L’actuació que s’està fent en aquest punt de la ciutat inclou la millora de la il·luminació de la pista esportiva amb un pressupost de 29.000 euros i la il·luminació de la zona d’esbarjo i el camí, amb un cost de 20.000 euros.

El pressupost total del nou enllumenat dels dos punts de la ciutat és de 59.500 euros.