Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora l’accessibilitat d’un tram del carrer de General Castaños Les obres, incloses al Pla d’inversions, contemplen l’ampliació de les voreres i la substitució dels fanals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament millora l’accessibilitat d’un tram del carrer de General Castaños

Les obres, incloses al Pla d’inversions, contemplen l’ampliació de les voreres i la substitució dels fanals

Aquests treballs comportaran afectacions de trànsit.
Aquests treballs comportaran afectacions de trànsit

L’Ajuntament de Rubí iniciarà la setmana del 12 de juny les obres per ampliar les voreres i substituir l’enllumenat en un tram del carrer de General Castaños. L’objectiu d’aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions, és millorar l’accessibilitat d’aquesta via i facilitar la connexió peatonal fins a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Al tram del c. General Castaños entre els carrers Plana de Can Bertran i Quevedo, cap de les dues voreres supera els 90 cm d’amplada. Per tal de corregir aquesta situació i fer més accessible les voreres, es proposa ampliar-les fins a 2,2 metres. Paral·lelament, es canviarà l’enllumenat públic existent, ja que l’actual es troba obsolet i instal·lat sobre pals de fusta, i es crearan nous embornals.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Construcciones Fertres, S.L. per un import de 68.908,88 euros. El termini d’execució dels treballs és d’uns 3 mesos. Es preveu que a principis de setembre, l’obra ja estigui finalitzada.

Afectació de trànsit
Les obres de remodelació del carrer de General Castaños entre els carrers Plana de Can Bertran i Quevedo implicaran desviaments de trànsit, ja que mentre es duguin a terme els treballs, aquest tram quedarà tallat al trànsit.

Per tal de garantir l’accés tant als veïns del carrer de Quevedo, entre Joan Fivaller i General Castaños, com als del carrer d’Aribau, entre Quevedo i Calderón de la Barca,  es canviarà el sentit de circulació actual (consulteu el mapa adjunt). Els vehicles que circulin pels carrers General Castaños i Plana de Can Bertran i que vulguin arribar fins al c. Calderón de la Barca, hauran de circular fins al camí de Ca n’Oriol.