Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament limita l’accés dels vehicles al camí de Ca n’Oriol per protegir els vianants i el mateix camí A partir d’aquest divendres no es podrà circular per aquest vial des de l’alçada del carrer Miquel Gomita https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament limita l’accés dels vehicles al camí de Ca n’Oriol per protegir els vianants i el mateix camí

A partir d’aquest divendres no es podrà circular per aquest vial des de l’alçada del carrer Miquel Gomita

El camí de Ca n’Oriol forma part del perímetre del parc i, conseqüentment, l’Ajuntament vol que gaudeixi de la mateix protecció (foto: Localpres).
El camí de Ca n’Oriol forma part del perímetre del parc i, conseqüentment, l’Ajuntament vol que gaudeixi de la mateix protecció (foto: Localpres)

Aquest divendres al vespre, l’Ajuntament procedirà a tancar al trànsit rodat el camí de Ca n’Oriol, a l’alçada del carrer Miquel Gomita, tal com va acordar el darrer Ple municipal. Amb aquesta mesura, el consistori vol evitar que aquesta via s’ompli de vehicles particulars, especialment durant els caps de setmana, quan la ciutadania fa un ús més intensiu del parc de Ca n’Oriol.

L’Ajuntament vol convertir aquest camí en un vial peatonal amb l’objectiu de preservar la seguretat dels vianants que hi circulen per accedir al parc. Paral·lelament, el consistori també considera que cal protegir el camí a nivell medi ambiental, ja que ara està força deteriorat com a conseqüència del pas de vehicles. A més, cal tenir en compte que el camí forma part del perímetre del parc de Ca n’Oriol i, per tant, tot el recinte ha de gaudir de la mateixa protecció.

Per aquest motiu, l’Ajuntament tancarà el camí amb un cadenat a partir d’aquest divendres al vespre. Els vehicles d’emergència i de serveis, com Càritas i l’empresa encarregada de la recollida de residus de la ciutat, entre d’altres, podran seguir utilitzant aquest pas. La resta seguiran tenint la possibilitat d’accedir al recinte pel c. Flammarion, una via que, a diferència del camí de Ca n’Oriol, està asfaltada.