Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal·la càmeres de videovigilància als accessos a les urbanitzacions i al barri del Pinar L’objectiu d’aquesta actuació, que dona resposta a una demanda ciutadana, és millorar la seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament instal·la càmeres de videovigilància als accessos a les urbanitzacions i al barri del Pinar

L’objectiu d’aquesta actuació, que dona resposta a una demanda ciutadana, és millorar la seguretat

La instal·lació de les càmeres és previst que estigui enllestida a finals d’any (foto: Ajuntament de Rubí).
La instal·lació de les càmeres és previst que estigui enllestida a finals d’any (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament està instal·lant diverses càmeres de videovigilància als accessos a les urbanitzacions i al barri del Pinar amb l’objectiu d’incrementar la seguretat ciutadana en aquestes zones de la ciutat. Les obres es van iniciar l’any passat, però van quedar aturades a causa de la situació de pandèmia. Els treballs es van reiniciar a l’agost i és previst que acabin a finals d’aquest any.

Aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions, consisteix a instal·lar un sistema fix de videovigilància que combina visualització d’entorn i captació de matrícules dels vehicles que hi circulen.

Els treballs també contemplen millorar les connexions entre diferents instal·lacions municipals i disposar d’un centre de control ubicat a la comissaria de la Policia Local, des d'on es realitzarà el control i el visionat de les imatges, així com la gestió policial de la informació obtinguda.

L’empresa que duu a terme les obres és Alumbrados Viarios SA (ALUVISA), per un import de 197.177,76 euros.