Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia unes obres de millora al pavelló de La Llana per resoldre les goteres que pateix l’equipament Aquesta actuació està inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 i té una durada prevista de quatre mesos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament inicia unes obres de millora al pavelló de La Llana per resoldre les goteres que pateix l’equipament

Aquesta actuació està inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 i té una durada prevista de quatre mesos

El pavelló de La Llana, una instal•lació que utilitzen diversos clubs de la ciutat, presenta diverses deficiències de construcció (foto: Localpres).
El pavelló de La Llana, una instal•lació que utilitzen diversos clubs de la ciutat, presenta diverses deficiències de construcció (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat tot un seguit d’actuacions de reforma al pavelló de La Llana en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Vialitat i Serveis, SL per un import de 257.631,48 euros i el termini d’execució dels treballs és d’uns quatre mesos.

Amb aquest projecte, el consistori vol arranjar algunes de les deficiències de construcció detectades a l’equipament. Així, es repararà la coberta del pavelló per evitar les goteres existents i el paviment de la pista malmès per les filtracions d’aigua de la coberta. També es resoldran les disfuncions actuals derivades de la incorrecta ubicació dels sensors de presència als serveis de sota la grada i s’adequarà la instal·lació elèctrica i la de detectors d’incendis. Paral·lelament, es repararà la canal de recollida d’aigües, se substituirà el cel ras del passadís central per un sistema registrable, es millorarà l’accés a les passarel·les d’instal·lacions de sota coberta i es completaran els sistemes d’emplenament automàtic del dipòsit d’aigua pluvial que alimenta la xarxa de fluxors.

Amb aquesta actuació volem resoldre els diversos problemes que pateix l’equipament, principalment derivats de les filtracions d’aigua, i que han afectat les activitats que duen a terme clubs com l’Esportiu Rubí Futbol Sala, el Handbol Rubí, el Club Patinatge Artístic o el Cent Patins”, ha explicat el regidor d’Esports, Juan López. 

L’execució d’aquests treballs es compatibilitzarà amb l’activitat esportiva que es duu a terme a l’equipament.