Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia les obres de millora del carrer Cal Gerrer per afavorir l’accessibilitat a la zona del Mercat Els treballs permetran ampliar les voreres, reparar la calçada i dur a terme actuacions a la xarxa de clavegueram i abastament d’aigua https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament inicia les obres de millora del carrer Cal Gerrer per afavorir l’accessibilitat a la zona del Mercat

Els treballs permetran ampliar les voreres, reparar la calçada i dur a terme actuacions a la xarxa de clavegueram i abastament d’aigua

Les tasques de millora del carrer de Cal Gerrer s’han iniciat aquest dilluns.
Les tasques de millora del carrer de Cal Gerrer s’han iniciat aquest dilluns

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana les obres de reurbanització del carrer de Cal Gerrer des del seu inici, a la cruïlla amb el c. Cervantes, fins a la part final, a l’encreuament amb el c. Magí Raméntol. L’objectiu del consistori és ampliar les voreres d’aquesta via per fer-les més transitables pels vianants i, alhora, reparar el ferm de la calçada, molt malmès pel pas dels vehicles. En el marc d’aquesta actuació, SOREA ─l’empresa gestora de la xarxa de sanejament municipal─ també executarà millores tant al clavegueram com a la xarxa d’abastament d’aigua potable d’aquest carrer.

Les obres, que és previst que tinguin una durada total d’uns tres mesos, es dividiran en dues fases. La primera es durà a terme al tram comprès entre els carrers Cervantes i Llobateras, mentre que la segona se centrarà en el tram entre els carrers Llobateras i Magí Raméntol.

Afectacions de trànsit
Durant l’execució d’aquests treballs, la mobilitat a la zona es veurà afectada. Mentre es duguin a terme els treballs al primer tram, es tallarà la circulació al c. Cal Gerrer entre Cervantes i Llobateras. Els vehicles s’hauran de desviar pel c. García Lorca, itinerari alternatiu que estarà degudament senyalitzat. Posteriorment, durant l’execució de la segona fase, no es podrà circular pel tram del c. Cal Gerrer entre Llobateras i Magí Raméntol i els vehicles hauran de circular pels carrers García Lorca i Magí Raméntol. L’accés al pàrquing del Mercat es farà a través dels carrers Lluís Ribas i Llobateras ─aquest últim canviarà de sentit mentre durin els treballs─. Tot i que l’autobús urbà s’haurà d’adaptar a aquestes afectacions de trànsit, les parades i les freqüències de pas no patiran cap canvi.

Els contenidors de recollida d’escombraries també canviaran temporalment d’ubicació. Així, els que estan situats a la cruïlla entre els carrers Cal Gerrer i Llobateras es desplaçaran fins a l’entrada del passatge Llobateras.

Fa uns dies, l’Ajuntament va convocar els veïns i comerciants de la zona i l’Associació d’Adjudicataris del Mercat a una reunió informativa per explicar-los el contingut d’aquestes i altres obres que s’estan fent en aquest sector i les afectacions relacionades amb la mobilitat que se’n desprendran.