Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia els tràmits per recuperar la titularitat d’uns 330 nínxols que es troben en situació irregular El consistori notificarà als titulars afectats que cal que posin en ordre l’estat de les seves sepultures https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament inicia els tràmits per recuperar la titularitat d’uns 330 nínxols que es troben en situació irregular

El consistori notificarà als titulars afectats que cal que posin en ordre l’estat de les seves sepultures

Al Cementiri de Rubí hi ha uns 7.000 nínxols, tombes i sepultures a terra i un total de 48 columbaris.
Al Cementiri de Rubí hi ha uns 7.000 nínxols, tombes i sepultures a terra i un total de 48 columbaris

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat la tramitació dels expedients de declaració de caducitat del dret funerari d’uns 330 nínxols del Cementiri municipal que actualment es troben en situació irregular per manca de pagament de les corresponents taxes municipals. El consistori notificarà als titulars d’aquestes sepultures que si no regularitzen la seva situació perdran els seus drets en relació a les mateixes.

L’Ordenança municipal de cementiri i policia mortuòria estableix que, en cas de manca de pagament del cànon anual de conservació del cementiri durant quatre anys o més, podrà ser declarada la caducitat dels drets funeraris, revertint-los a favor de l’Ajuntament.

Així, el consistori ha iniciat els tràmits administratius per recuperar la titularitat d’un total de 332 sepultures que no estan al corrent de pagament de les taxes.

En els propers dies es notificarà aquesta situació als titulars d’aquestes sepultures amb l’objectiu que puguin evitar perdre els seus nínxols. Paral·lelament, qualsevol persona podrà consultar el llistat de nínxols que es troben en situació irregular al tauló d’anuncis del propi Cementiri i a l’apartat d’avisos del web municipal.

Actualment, al Cementiri municipal de Rubí hi ha uns 7.000 nínxols, tombes i sepultures a terra i un total de 48 columbaris.