Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament incorpora la bandera de la Unió Europea L’edifici consistorial llueix des d’aquesta setmana i de manera estable la bandera europea juntament amb la resta d’emblemes institucionals que onegen a la plaça de Pere Aguilera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament incorpora la bandera de la Unió Europea

L’edifici consistorial llueix des d’aquesta setmana i de manera estable la bandera europea juntament amb la resta d’emblemes institucionals que onegen a la plaça de Pere Aguilera

La bandera de la Unió ja acompanya la resta de símbols (Foto: Ajuntament).
La bandera de la Unió ja acompanya la resta de símbols (Foto: Ajuntament)

La bandera de la Unió Europea oneja des d’aquesta setmana a l’edifici consistorial al costat de les ensenyes de Rubí, Catalunya i l’Estat Espanyol. Aquesta incorporació s’estendrà a altres espais municipals equipats amb els símbols representatius locals, autonòmics i estatals. D’aquesta manera es vol tenir donar més visibilitat i presència a la simbologia institucional.

Aquesta és una de les primeres mesures del nou servei de projecció de ciutat que té la voluntat de regular i potenciar els diversos elements representatius de la ciutat com en aquest cas els símbols i ensenyes.

Fins ara, la bandera de la Unió Europea s’ha hissat de manera puntual en dates commemoratives com el Dia d’Europa o l’aniversari del Tractat de Roma.