Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament impulsa la convocatòria 2016 de subvencions per a entitats i associacions ciutadanes Les sol·licituds s’han de presentar a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) entre el 29 d’abril i el 17 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament impulsa la convocatòria 2016 de subvencions per a entitats i associacions ciutadanes

Les sol·licituds s’han de presentar a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) entre el 29 d’abril i el 17 de maig

Les sol·licituds per optar a les subvencions s’han de presentar a qualsevol de les dues OAC de la ciutat (foto: Lídia Larrosa).
Les sol·licituds per optar a les subvencions s’han de presentar a qualsevol de les dues OAC de la ciutat (foto: Lídia Larrosa)

L’Ajuntament de Rubí posa en marxa una nova convocatòria de subvencions per donar suport a programes i activitats adreçades a la promoció i dinamització de l’associacionisme ciutadà. A partir del 29 d’abril i fins el 17 de maig, totes aquelles entitats que ho desitgin i que compleixin les “Bases de sol·licitud i atorgament de subvencions per a entitats i associacions ciutadanes” vigents podran presentar la sol·licitud de subvenció adreçant-se a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del municipi.

La voluntat de l’Ajuntament de Rubí és fomentar la vida associativa i la participació ciutadana a través de projectes que promoguin i potenciïn la participació social del teixit associatiu. Amb aquest propòsit, anualment es convoquen subvencions adreçades a aquest col·lectiu per ajudar les entitats a desenvolupar els seus projectes. Aquest any, la partida pressupostària destinada a les subvencions per a entitats ascendeix a 120.320 euros, lleugerament superior a la de l’exercici anterior.

A partir del dijous 28 d’abril, les associacions podran consultar tota la documentació relacionada amb la presentació de sol·licituds a l’apartat corresponent de la Seu Electrònica.

Amb l’objectiu d’informar el teixit associatiu sobre les novetats de la convocatòria d’enguany, els dies 26 d’abril i 3 i 4 de maig, de 19 a 21 h, es duran a terme tres sessions informatives a l’Ateneu Municipal, on també es respondran els dubtes i les qüestions que plantegin els representants de les entitats assistents.

Per a qualsevol dubte relacionat amb la presentació de la sol·licitud i la convocatòria d’enguany, les entitats també poden contactar amb el servei de l’Ajuntament al qual estiguin adscrites:

Modalitat A: Projectes d’activitats d’associacions de veïns
Servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat
Plaça Pla i Pallejà, local 3

Modalitat B: Projectes d’activitats esportives per associacions o clubs esportius
Servei d’Esports
c. General Prim, 33-35 2n pis

Modalitat C: Projectes d’activitats d’entitats culturals
Servei de Cultura
c. Aribau, 5

Modalitat D: Projectes d’activitats d’entitats d’educació o temps lleure
Servei d’Educació
c. General Prim, 33-35 2n pis

Modalitat E: Projectes d’activitats d’entitats juvenils
Servei de Ciutadania i Drets Civils
c. General Prim, 33-35 2n pis

Modalitat F: Projectes d’activitats d’entitats sòcio-sanitàries
Servei de Salut Pública
c. General Prim, 33-35 2n pis

Modalitat G: Projectes d’activitats de sensibilització (entitats de cooperació internacional)
Servei de Ciutadania i Drets Civils
c. General Prim, 33-35 2n pis