Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i Sorea milloren un tram de la xarxa d’abastament d’aigua del c. Joaquim Blume Les obres, que tenen una durada prevista de quatre setmanes, no comportaran talls de trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament i Sorea milloren un tram de la xarxa d’abastament d’aigua del c. Joaquim Blume

Les obres, que tenen una durada prevista de quatre setmanes, no comportaran talls de trànsit

Zona afectada per les obres.
Zona afectada per les obres

Aquest dilluns s’inicien les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua del carrer Joaquim Blume i d’un hidrant situat a l’aparcament de l’Escardívol. Aquesta actuació, que s’allargarà unes quatre setmanes, no preveu afectacions viàries destacades.

La xarxa d’aigua potable del c. Joaquim Blume, en el tram comprès entre el complex cultural l’Escardívol i el carrer Terrassa, està formada per dues canonades de 150 mm de diàmetre. Una discorre per la vorera i l’altra per l’aparcament. Els treballs consistiran en la substitució d’aquests trams de canonada per un nou tub de fundició dúctil, molt més resistent, que recorrerà el mateix traçat que l’actual.

Entre d’altres treballs, es realitzarà l’enderroc de paviments, l’excavació de rases, la instal·lació de les noves canonades i la reposició dels paviments.

Les obres les executa Sorea per un import de 63.573,22 euros (IVA exclòs). Mentre durin els treballs, no es preveuen talls de trànsit, tot i que sí que s'ocuparà part de la calçada. El creuament del carrer Joaquim Blume es farà per trams, sense interrupció de la circulació.