Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i la Xarxa 0-6 editen un calendari d’activitats per al curs 2015-2016 El consistori ha finançat el material, que es distribuirà properament entre els alumnes d’educació infantil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament i la Xarxa 0-6 editen un calendari d’activitats per al curs 2015-2016

El consistori ha finançat el material, que es distribuirà properament entre els alumnes d’educació infantil

El calendari inclou les activitats dels diversos municipis diferenciades per colors.
El calendari inclou les activitats dels diversos municipis diferenciades per colors

L’Ajuntament de Rubí i la Xarxa 0-6 han editat un calendari d’activitats per al nou curs escolar 2015-2016. La publicació es distribuirà properament entre els alumnes d’educació infantil dels centres de la ciutat, incloses les escoles bressol municipals.

El calendari, il·lustrat per Gemma Escoda i Teo Perea, inclou activitats d’interès per a les famílies que s’organitzen a Rubí, però també una selecció d’aquelles que es fan en altres municipis de l’entorn, como ara Sabadell, Sant Quirze, Barcelona, Mollet i Cerdanyola. Entre les propostes que s’hi poden trobar, figuren l’Hora del Conte de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, el programa Nascuts per llegir d’aquest mateix equipament, les observacions d’estels que es fan a l’Ateneu, les fires comercials i les diferents festivitats locals, entre d’altres.

Amb aquest calendari, la Xarxa 0-6 vol oferir als rubinencs amb fills petits un recurs orientatiu perquè puguin gaudir en família, tot destacant que propostes de lleure com les activitats de cap de setmana també són importants per a la formació dels menuts.

Xarxa 0-6
La Xarxa 0-6 és un grup de treball que va néixer en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat de Rubí durant el curs 2005-2006. Està format principalment pels educadors que atenen infants de 0 a 6 anys a les escoles d’infantil i primària públiques i concertades, i a les escoles bressol.

Des de la seva creació, el grup ha treballat aportant idees i recursos per tal que la cura i l’educació dels infants sigui més fàcil per a les famílies. Així, s’encarrega d’elaborar material i pautes per als pares i mares, com per exemple consells per triar joguines i aprendre a jugar plegats.

Com a col·laborador de la Xarxa 0-6, l’Ajuntament ha finançat l’edició d’aquest calendari, del qual se n’han editat 3.000 exemplars.

Imatges relacionades

Portada del calendari il·lustrada per Teo Perea
Portada del calendari il·lustrada per Teo Perea