Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament habilitarà un autobús especial per desplaçar-se de forma gratuïta al ball jove de Carnaval El transport sortirà cada 20 minuts aproximadament de la parada de l’Escardívol i, a partir de les 3 h, també realitzarà el trajecte de tornada des de Can Rosés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament habilitarà un autobús especial per desplaçar-se de forma gratuïta al ball jove de Carnaval

El transport sortirà cada 20 minuts aproximadament de la parada de l’Escardívol i, a partir de les 3 h, també realitzarà el trajecte de tornada des de Can Rosés

El ball jove es trasllada enguany al pavelló de Can Rosés (foto: Localpres).
El ball jove es trasllada enguany al pavelló de Can Rosés (foto: Localpres)

Els joves que vulguin assistir al ball de Carnaval que ha programat l’Ajuntament el proper dissabte 6 de febrer al pavelló de Can Rosés podran disposar d’un servei especial d’autobús gratuït. Els vehicles sortiran cada 20 minuts aproximadament des de la parada de bus situada al costat de l’edifici de l’Escardívol entre les 22.30 i les 0.30 h, i realitzaran el trajecte de tornada amb la mateixa freqüència entre les 3 i les 5 h.

Amb aquest servei, el consistori vol facilitar el desplaçament dels joves fins a Can Rosés i, alhora, garantir-ne la màxima seguretat.

El ball jove de Carnaval tindrà lloc entre les 23 i les 4 h, i estarà amenitzat pels DJ rubinencs Rouge Soler i Steve Wonderful and The Smashing Funk Kings, que punxaran diferents tipus de música. La festa disposarà de servei de bar.

Un Carnaval per a tothom
El ball jove és una de les diverses opcions que han preparat els serveis de Cultura i Joventut per a la nit més forta del Carnaval. Després de la gran rua, que tindrà lloc a partir de les 18.30 h, la plaça del Doctor Guardiet acollirà una xocolatada i una guerra de confeti, que donaran pas al gran fi de festa musical, protagonitzat pel grup de versions MalakaTones i la formació de rumba catalana Dijous Paella.

Totes aquestes propostes formen part de la quinzena d’activitats que s’han programat a partir d’aquest dijous 4 i fins al dimecres 10 de febrer amb motiu d’aquesta festivitat.