Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament habilita un servei de transport nocturn gratuït per Festa Major El servei, que funcionarà del 28 de juny a l’1 de juliol amb una freqüència de pas de mitja hora o d’una hora, unirà el centre amb les urbanitzacions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament habilita un servei de transport nocturn gratuït per Festa Major

El servei, que funcionarà del 28 de juny a l’1 de juliol amb una freqüència de pas de mitja hora o d’una hora, unirà el centre amb les urbanitzacions

Una de les parades al centre serà a la rotonda de l’Escardívol, on s’hi congrega molta gent.
Una de les parades al centre serà a la rotonda de l’Escardívol, on s’hi congrega molta gent

Amb l’objectiu de garantir una Festa Major tranquil·la i sense incidències, aquest any Rubí estrena un servei de transport nocturn gratuït que unirà el centre amb les urbanitzacions des de les 22 h i fins a la matinada. Aquest servei funcionarà els dies 28, 29, 30 de juny i 1 de juliol amb una freqüència de pas de mitja hora o d’una hora, en funció del recorregut.

Els recorreguts s’iniciaran a les 22 h i finalitzaran a les 4 h (dijous), a les 5 h (divendres), a les 6 h (dissabte) i a les 24 h (diumenge).

Pel que fa als recorreguts, s’han establert dues línies.

La línia Centre – Castellnou, Castellnou – Centre seguirà el mateix recorregut que l'L3 del bus urbà a Castellnou i farà les mateixes parades a la zona de les urbanitzacions. Les parades al centre seran Joan Puig (la més propera a Rubí Forma) i Riera-Guardiet, situada a la rotonda de l’Escardivol. Les sortides des del centre seran les següents: 

  • La primera sortida des de Joan Puig/Escardívol cap a Castellnou serà a les 22 h i cada hora fins a la fi del servei (consulteu l'horari de finalització del servei segons el dia). 
  • Les sortides des de Castellnou cap al centre s'iniciaran a les 22:30 h i seguiran cada hora fins a la fi del servei (consulteu l'horari de finalització del servei segons el dia). 

Pel que fa a la línia Centre – Sant Muç/Can Solà, Sant Muç/Can Solà – Centre, realitzarà el mateix itinerari que la L7 a Sant Muç/Can Solà i farà les mateixes parades a la zona de les urbanitzacions. Les parades al centre també seran Joan Puig i Riera-Guardiet, a la rotonda de l’Escardívol. Les sortides des del centre seran les següents: 

  • La primera sortida des de Joan Puig/Escardivol cap a Sant Muç/Can Solà serà a les 22:30 h i cada hora fins a la fi del servei (consulteu l'horari de finalització del servei segons el dia). 
  • Les sortides des de Can Solà cap al centre s'iniciaran a les 23:00 h i seguiran cada hora fins a la fi del servei (consulteu l'horari de finalització del servei segons el dia). 

Tenint en compte que totes dues línies comparteixen bona part de l'itinenari, els usuaris disposaran de sortides cada mitja hora des del centre i fins a la parada Sant Muç. El servei de tornada des d'aquest punt també tindrà una freqüència de pas de 30 minuts. La resta de recorregut fins a Castellnou o fins a Sant Muç/Can Solà tindrà una freqüència de pas d'una hora. 

Alteracions del servei ordinari d’autobús
Del 28 de juny a l’1 de juliol, a causa dels talls de circulació programats amb motiu de la Festa Major, es faran diverses modificacions als itineraris de dues línies de l’autobús urbà. Així, les línies L1 i L4 en sentit nord no pararan a Estació Rubí+D. La parada de referència serà la d’Edison a la C-1413 (L1) i Joan Puig (L4). La parada de referència del centre serà Riera-Guardiet, a l’Escardívol.

Pel que fa als autobusos interurbans, circularan pel pg. Riera amb parada a l’Escardívol.