Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament habilita un nou aparcament públic provisional a la Plana de Can Bertran Aquesta és la primera de les noves zones d’estacionament que es condicionaran a la ciutat en els propers mesos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament habilita un nou aparcament públic provisional a la Plana de Can Bertran

Aquesta és la primera de les noves zones d’estacionament que es condicionaran a la ciutat en els propers mesos

Al nou aparcament municipal provisional s’hi accedeix pel c. Plana de Can Bertran.
Al nou aparcament municipal provisional s’hi accedeix pel c. Plana de Can Bertran

Els veïns i veïnes de la Plana de Can Bertran disposaran la setmana vinent d’un nou aparcament municipal en aquesta zona de la ciutat. El consistori està condicionant un solar de manera provisional perquè la ciutadania hi pugui estacionar.

Els treballs d’adequació consisteixen en desbrossar la parcel·la; formigonar l’entrada del solar; estendre una capa de material reciclat procedent de fresat, que posteriorment es compactarà, i instal·lar il·luminació en aquest espai.

La demanda d’aparcament és una sol·licitud recurrent dels rubinencs i rubinenques que viuen en aquest sector de la ciutat. Amb l’adequació d’aquest solar, aquests veïns i veïnes guanyaran més d’una trentena de places per estacionar els seus vehicles. El pàrquing municipal té caràcter provisional, ja que la figura urbanística que regeix aquesta parcel·la només permet al consistori habilitar un aparcament en aquestes condicions.

Més de 250 noves places d'aparcament
La del c. Plana de Can Bertran és una de les noves zones d’estacionament que l’alcaldessa, Ana María Martínez, va anunciar que s’habilitaran en els propers mesos, en el marc de la conferència per fer balanç dels dos primers anys de mandat. Les altres s’ubicaran al passeig de Les Torres (100 places) i a dos punts del c. Mallorca: un a tocar de l’Escola Teresa Altet (60 places) i l’altre a l’alçada de la confluència amb el c. Miquel Gomita (75 places).

Tot plegat situa Rubí com una de les ciutats amb més places d'aparcament gratuïtes de tota la comarca”, ha comentat l’alcaldessa, que ha afegit: “Disposar de places d'aparcament suficients no és només un fi en si mateix, sinó que és també un mitjà necessari per millorar la mobilitat a la ciutat i facilitar la compra als comerços locals”.

En aquests moments, Rubí disposa de 1.445 places d’estacionament, xifra que augmentarà fins a les 1.710 quan estiguin operatius aquests nous espais.