Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament executa treballs de manteniment i millora als terrenys de joc de gespa artificial de les instal·lacions municipals Les actuacions s’han desenvolupat als camps de Can Rosés, Can Fatjó i el Vint-i-cinc de Setembre https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-executa-treballs-de-manteniment-i-millora-als-terrenys-de-joc-de-gespa-artificial-de-les-instal-lacions-municipals/@@images/image/preview

L’Ajuntament executa treballs de manteniment i millora als terrenys de joc de gespa artificial de les instal·lacions municipals

Les actuacions s’han desenvolupat als camps de Can Rosés, Can Fatjó i el Vint-i-cinc de Setembre
Actuació al camp de la Unió Esportiva Rubí (foto: Ajuntament de Rubí).
Actuació al camp de la Unió Esportiva Rubí (foto: Ajuntament de Rubí)

A les darreres setmanes, l’Ajuntament ha realitzat treballs de manteniment i millora als terrenys de joc de gespa artificial de les instal·lacions esportives municipals. El Consistori ha actuat al camp de futbol de Can Rosés, a la pista de gespa situada entre el pavelló i la piscina, al camp de les pistes d’atletisme, al terreny de joc del Vint-i-cinc de Setembre i al camp de Can Fatjó.

Els treballs, amb un cost proper als 11.000 €, han consistit en una descompactació profunda dels terrenys, tot aixecant les fibres de la gespa artificial, i en una neteja dels elements no propis d’aquesta. En el cas del camp de futbol de Can Rosés, també s’hi ha afegit sorra per tal de millorar-ne el rendiment esportiu.

Aquestes tasques de manteniment als terrenys de joc de gespa formen part de la planificació habitual de l’Ajuntament i es realitzen com a mínim un cop l’any.