Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament es posa a disposició dels treballadors de Continental L’equip de govern i la Junta de Portaveus s’han reunit aquest divendres amb el comitè d’empresa de Continental després que la companyia hagi posat sobre la taula possibles canvis a la planta rubinenca https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament es posa a disposició dels treballadors de Continental

L’equip de govern i la Junta de Portaveus s’han reunit aquest divendres amb el comitè d’empresa de Continental després que la companyia hagi posat sobre la taula possibles canvis a la planta rubinenca

La reunió ha tingut lloc a la sala de plens (FotoAjuntament/Localpres).
La reunió ha tingut lloc a la sala de plens (FotoAjuntament/Localpres)

L’Ajuntament de Rubí s’ha compromès a treballar per la continuïtat dels llocs de treball de la planta rubinenca de la multinacional Continental després de la reunió mantinguda amb el comitè d’empresa de la companyia aquest divendres. El consistori també ha ofert el seu acompanyament als treballadors i treballadores de la seu ubicada a Rubí.

Aquest pas arriba després que la companyia hagi informat aquesta setmana els treballadors sobre la possibilitat d’introduir canvis en la producció de la planta rubinenca en els propers mesos. El comitè d’empresa ha traslladat aquesta informació als representants municipals en una trobada celebrada a la sala de plens aquest divendres.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha explicat que aquesta és una situació que pot generar preocupació i ha recordat que Continental compta amb una plantilla de prop de 800 treballadors a les instal·lacions de Rubí. D’aquests, uns 400 són veïns i veïnes de la ciutat. Per això, Martínez ha assenyalat que “la prioritat del consistori és salvaguardar els llocs de treball de la planta rubinenca davant les decisions que pugui prendre la direcció de l’empresa

L’alcaldessa ha anunciat que de cara la setmana vinent hi ha prevista una reunió entre Ajuntament i gerència de l’empresa, com també es farà una trobada en l’àmbit del Consell Comarcal ja que el futur d’aquesta empresa afecta diversos municipis de la zona.

L’Ajuntament també ha establert contacte amb la Conselleria de Treball per mirar de coordinar possibles accions encaminades a “defensar polítiques industrials que evitin possibles deslocalitzacions”, ha dit l’alcaldessa.

El ple municipal, previst per dijous de la setmana vinent, debatrà una moció de suport i acompanyament als treballadors i treballadores de la planta.