Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament enceta una nova fase del projecte de remodelació integral de diversos carrers del centre històric de la ciutat Durant els propers dos mesos, es reformarà el tram del carrer Terrassa comprès entre la plaça del Doctor Guardiet i el carrer Unió https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament enceta una nova fase del projecte de remodelació integral de diversos carrers del centre històric de la ciutat

Durant els propers dos mesos, es reformarà el tram del carrer Terrassa comprès entre la plaça del Doctor Guardiet i el carrer Unió

Entre d’altres, es construirà una plataforma única que donarà continuïtat a la plaça del Doctor Guardiet i prioritat als vianants .
Entre d’altres, es construirà una plataforma única que donarà continuïtat a la plaça del Doctor Guardiet i prioritat als vianants

L’Ajuntament de Rubí inicia la setmana vinent una nova fase del projecte de remodelació del centre històric de la ciutat, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Així, durant els propers dos mesos s’actuarà al c. Terrassa. A banda d’aquesta via, el projecte també contempla la reforma dels carrers Justícia, Torrijos, Riera i la plaça de Pere Esmendia.

Amb aquest conjunt d’actuacions, el consistori vol ampliar aquelles voreres que ho permetin per a millorar el pas dels vianants, així com adequar els guals dels diferents passos de zebra. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Curnal Invest S.L. per un import de 271.965,24 euros.

Les obres es van iniciar a mitjans de setembre al carrer Justícia i a la plaça de Pere Esmendia. En el primer cas, l’actuació es concentra en el tram comprès entre els carrers Terrassa i Doctor Robert, on s’amplien les voreres i s’asfalta el carrer. Aquestes obres és previst que finalitzin a principis de novembre. En el cas de la plaça de Pere Esmendia, els treballs que s’hi duen a terme permetran que aquest espai passi a ser de plataforma única, donant continuïtat al passeig de Francesc Macià. La zona habilitada per a la càrrega i la descàrrega que hi ha actualment en aquesta plaça es traslladarà uns metres enllà, a la zona del c. Pere Esmendia. Aquesta actuació es preveu que estigui enllestida a mitjans de novembre.

Ara, el projecte enceta una nova fase, centrant-se al tram del c. Terrassa comprès entre la plaça del Doctor Guardiet i el c. Unió. Els treballs que es realitzaran consisteixen en canviar el col·lector i les connexions als habitatges i pluvials, així com la xarxa d’aigua potable, i en urbanitzar aquest tram, construint una plataforma única que doni continuïtat a la plaça del Doctor Guardiet i prioritat al pas de vianants.

Mentre s’executin aquests treballs, el trànsit de vehicles quedarà interromput en aquest tram del c. Terrassa i els veïns no podran accedir als seus pàrquings. Els vehicles fúnebres tampoc podran utilitzar aquest tram per accedir a l’església de Sant Pere i s’hauran de desviar pel c. Riera.