Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament decideix retirar les barreres metàl·liques que s’estaven instal·lant al Camí d’Ullastrell L’equip de govern estudiarà les mesures de seguretat més adients per aquest tram de carretera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament decideix retirar les barreres metàl·liques que s’estaven instal·lant al Camí d’Ullastrell

L’equip de govern estudiarà les mesures de seguretat més adients per aquest tram de carretera

L’equip de govern ha ordenat la retirada de les barreres.
L’equip de govern ha ordenat la retirada de les barreres

L’Ajuntament de Rubí ha decidit retirar les barreres metàl·liques de seguretat que s’havien començat a instal·lar en un tram de 900 metres del Camí d’Ullastrell, entre el Camí Antic de Ximelis i el camí d’entrada a la Masia de Can Feliu.

L’actuació, planificada per l’anterior equip de govern, tenia com a objectiu minimitzar els riscos en cas d’accident de trànsit. Durant la seva execució, però, l’actual govern municipal ha constatat que el sistema escollit no era el més idoni i ha decidit ordenar la retirada immediata de les barreres.

La tinenta d’alcaldia responsable de l’Àrea de Serveis Territorials, Maria Mas, ha avançat que “l’Ajuntament estudiarà ara les mesures més adients per aquest tram del Camí d’Ullastrell. Entenem que cal fer-hi alguna actuació per garantir-ne la seguretat però s’ha d’optar pel model més encertat, que no perjudiqui ni els veïns ni els motoristes”.