Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí s’ofereix com a intermediador entre Catalunya Caixa i els acampats a Sant Cugat L’alcaldessa, Carme García, ha anunciat que s’atendran aquells casos que hagin passat pel Servei d’Intermediació Afectats per la Hipoteca (SIAH) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí s’ofereix com a intermediador entre Catalunya Caixa i els acampats a Sant Cugat

L’alcaldessa, Carme García, ha anunciat que s’atendran aquells casos que hagin passat pel Servei d’Intermediació Afectats per la Hipoteca (SIAH)

El Servei d’Intermediació Afectats per la Hipoteca de Rubí està ubicat al c/ Prim, 33-35.
El Servei d’Intermediació Afectats per la Hipoteca de Rubí està ubicat al c/ Prim, 33-35

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, es va reunir divendres amb representants de Catalunya Caixa per tal d’intercedir en els casos de les famílies de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí que acampen davant d'una sucursal d'aquesta entitat a Sant Cugat des de fa setmanes. Els acampats reclamen una solució a cadascuna de les problemàtiques que viuen aquestes famílies.

Aquest matí, García ha traslladat als representants de la PAH que l’Ajuntament de Rubí s’ha ofert com a mediador entre aquestes famílies afectades per un procés hipotecari i Catalunya Caixa. Segons l’alcaldessa, el Consistori només podrà actuar en aquells casos que estiguin gestionats des del Servei d’Intermediació Afectats per la Hipoteca (SIAH) de la ciutat, amb el consentiment previ del ciutadà, tal com marca la llei. En aquest sentit, l’alcaldessa ja va demanar als representants de la PAH que fessin arribar al SIAH la informació personal dels afectats vinculats a Catalunya Caixa per conèixer si són usuaris d’aquest servei. La voluntat del Consistori és disposar de tota la informació possible per estudiar cada cas amb deteniment.

A la reunió de divendres entre l’alcaldessa i Catalunya Caixa, l’entitat financera va donar a conèixer a l’Ajuntament que ja han analitzat cas per cas la situació personal dels acampats davant la sucursal de Sant Cugat. Però, per tal de poder avançar en la resolució d’aquests casos, Catalunya Caixa demana que, prèviament, els membres de la PAH aixequin la seva acampada.

L’alcaldessa de Rubí també ha contactat recentment amb l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, per tal d’abordar aquesta situació. Conesa també ha demanat als membres de la PAH que aixequin l’acampada.